1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. OMSAN’a TOBB’dan takdir ve teşekkür plaketi
OMSAN’a TOBB’dan takdir ve teşekkür plaketi

OMSAN’a TOBB’dan takdir ve teşekkür plaketi

İstanbul Shangri - La Bosphorus Oteli’ndeki Uluslararası Karayolu Taşımacılık Forumu’nda “Tır Sistemi Kefaletinde 50. Yıl” isimli etkinlik kapsamında TIR sistemini en iyi kullanan firmalar Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ödüllendirildi.

A+A-

Son 10 yılın verileri dikkate alınarak yapılan puanlama sistemine göre 1.600 firma içerisinde TIR sistemini en iyi kullanan ilk 20 firma açıklandı. OMSAN’a, en iyi performansa sahip 4. firma olarak “Takdir ve Teşekkür Plaketi” verildi.

Mayıs 2016’da göreve gelen OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, diğer OYAK iştirakleri gibi OMSAN’ın da sektörde hak ettiği konuma gelmesi için yeniden yapılandırma çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Erdem, lojistik sektörüne nitelikli personel kazandırmak, istihdamı arttırmak, Türkiye için değer yaratan yenilikçi projeler geliştirmek ve OMSAN’ın marka değerini arttırmak hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. Bu kapsamda Eylül 2016’da OMSAN’ın yönetiminin değiştiğini ifade eden Erdem, Doç. Dr. Mehmet Hakan Keskin’in OMSAN’ın yeni genel müdürü olarak göreve başladığını söyledi.

En iyi performans gösteren 4. firma

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Keskin ise TOBB tarafından en iyi performans gösteren 4. firma olarak OMSAN’a plaket verilmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.  Müşterilerine uçtan uca entegre lojistik hizmetler sunan bir firma olarak uluslararası taşımacılıkta TIR sistemini en iyi şekilde kullandıklarını söyleyen Keskin, OMSAN’ın bu yönüyle de sektöre liderlik eden örnek bir firma olduğunu sözlerine ekledi. Müşterilerine her zaman lojistikten fazlasını sunmayı hedeflediklerini ifade eden Keskin, aldıkları ödüllerin doğru yolda olduklarının önemli bir göstergesi olduğunu belirtti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3696 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.