1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Onursan iftarına sektörden yoğun ilgi
Onursan iftarına sektörden yoğun ilgi

Onursan iftarına sektörden yoğun ilgi

Denizcilik sektörünün önde gelen temsilcilerinden Onursan, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde sektörü bir araya getirdi.

A+A-

Yaşar Özer / Vira Haber
twitter: @yasarozer8

Onursan’ın geleneksel iftar yemeği, bu yıl da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. UDHB Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli'nin de katılım sağladığı iftar yemeğinde, DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, TÜRDEF Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli gibi sektörün önde gelen isimleri yer aldı. Organizasyonda Türk sanat müziği dinletisinin yanı sıra, halk oyunu gösterisi de yapıldı.

Yoğun katılım olduğu gözlenen iftar yemeğinde, Onursan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Onur kısa bir konuşma yaptı. Misafirlere “hoş geldiniz” diyen Onur, artık geleneksel hale gelen Onursan iftar yemeğine katılımın her sene daha da arttığını belirtti. “Onursan’ın en büyük mutluluğu sizleri daha sık bir araya getirmektir” diye Onur, “Denizciliğimiz zor bir dönemden geçmektedir. Bu zorlu dönemde bu gibi etkinlikle bizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmekte ve gücümüzü artırmaktadır. Bugün de burada olmanızda emeği geçen başta arkadaşım Ramazan Çolak olmak üzere, oğullarım Barbaros, Bahadır ve çalışanlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Onursan Amerika'da da hizmet vermeye başladı

Onursan olarak dünya üzerinde birçok firmanın temsilciliğini yaptıklarını belirten Yılmaz Onur, “34 yıllık deneyime sahip olan Onursan, son olarak da Amerika’da hizmet vermeye başlamıştır. Amerika’nın Houston şehrindeki ortağımız olan ve Amerika’daki yapılanmamıza büyük katkıda bulunan Adnan Akpınar ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve inanışla size tekrar ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Ramazan ayı mübarek olsun. Sevgi ve saygılarımla” diyerek sözlerini noktaladı.

İftar sonrasında bir kez daha kürsüye çıkan Yılmaz Onur, BIMCO’nun gelecek dönem başkanlığını yapacak olan Şadan Kaptanoğlu’nu başarısından dolayı kutladı ve kürsüye davet etti. TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu, denizcilik sektörünün kendisine vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür etti.

img_0018.jpg

Şadan Kaptanoğlu'ndan denizcilik sektörüne teşekkür

Dünya denizciliğinin 112 yıllık en üst konseyi olan BIMCO’nun 2019-2021 dönem başkanlığını yapacak olan Kaptanoğlu, “Bu benim için çok yeni bir şey, hala oldukça heyecanlıyım” diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “100 bini aşkın üyesiyle dünyanın en büyük denizcilik organizasyonu olan BİMCO’da göreve başladım. 2019 yılında da BİMCO’nun ilk Türk ve ilk kadın başkanı olarak göreve başlayacağım. Bu benim için büyük bir onur. Orada sizi elimden geldiği kadar en iyi şekilde temsil edeceğim. Bana hep destek oldunuz, bu sektörde bir kadın olarak her zaman destek gördüm. Umarım bu başlangıcın ardından gelecekte başka kadınlar da bu göreve gelir. Hepinize desteklerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum.”

onursan2-001.jpg

img_9979.jpgimg_0036.jpg

Bu haber toplam 4496 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum