1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. ÖZATA TERSANESİ

  4. ÖZATA Tersanesi'ne ilgi büyüktü
ÖZATA Tersanesi'ne ilgi büyüktü

ÖZATA Tersanesi'ne ilgi büyüktü

Europort İstanbul Fuarı, 12. kez Denizcilik sektörünün kalbinin atacağı en önemli Türkiye fuarı olarak, tersanelerinden armatörlerine, yan sanayinden tamir-bakım onarıma kadar sektörün önemli temsilcilerini buluşturdu.

A+A-

20-23 Mart tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Europort İstanbul Fuarı, Türkiye'de denizcilik sektöründe yer alan firmaların başta "Gemi Tamir, Bakım ve Onarım" alanında ki gelişmelerini ve gemi inşa sanayi konusunda ki başarılarını dünya denizcilik sektörüne göstermeyi hedefliyor.

Gemi İnşa Sanayinde yenilikçi fikir, teknoloji ve üretimlerin uygulanmasında öncülük yapan ÖZATA firmasıda  Europort İstanbul Fuarı'nda yerini aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir ATASEVEN ve ÖZATA Tersanesinin Dış Ticaret Müdürü Hulusi ATASEVEN konuklarını standta ağırlamaya devam ediyor. Yüksek standart ve teknolojilerle imal edilmiş ürünleri piyasaya sunan ÖZATA Tersanecilik, katma değeri arttırılmış ürünler ile, Türk Denizciliğine hizmet vermek ve Gemi İnşa Sanayi ihracaatının arttırılmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

sam_0763.jpg

sam_0765.jpg

sam_0766.jpg

AYŞEGÜL KÜÇÜKKURT / virahaber.com

 

Bu haber toplam 6594 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.