1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öztürk: "Ülkemiz teröre teslim olmayacak!"
Öztürk: "Ülkemiz teröre teslim olmayacak!"

Öztürk: "Ülkemiz teröre teslim olmayacak!"

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Bayraklı'daki İzmir Adliyesi önündeki hain terör saldırısına ilişkin açıklamada bulundu.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Bayraklı'daki İzmir Adliyesi önündeki hain terör saldırısını lanetleyerek, bu saldırıda şehit düşen polis memuru ve Adliye çalışanına Allah'tan rahmet, yaralanan polis ve vatandaşlara ise acil şifa diledi.

Öztürk, "Bu insanlık dışı terör saldırısında daha fazla can kaybı olmamasını, kendi canını ortaya koyarak teröristlerin önüne dikilen ve şehit düşen polisimiz Fethi Sekin'e borçluyuz. Kahraman polisimize ve arkadaşlarına minnettarız. Onların hakkını ödeyemeyiz. Güzel İzmir’imizin ve ülkemizin başı sağ olsun. Geçtiğimiz yıl ülkemizin farklı şehirlerinde, yılbaşında İstanbul'da, bugün İzmir'de meydana gelen terör saldırılarının amacı Türkiye'yi kaosa sürüklemek, Türk halkının beraberlik ruhunu parçalamaktır. Masum insanlarımızı, güvenlik güçlerimizi insanlık dışı saldırılarla hedef alanların buna gücü yetmeyecektir. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir. Ülkemiz birlik ruhunu koruyarak bu zor günlerin üstesinden gelecektir. Teröre asla boyun eğmeyeceğiz, teslim olmayacağız" dedi. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1969 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.