1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Palmarina Bodrum’da çocuk cenneti ‘Kids Paradise’
Palmarina Bodrum’da çocuk cenneti ‘Kids Paradise’

Palmarina Bodrum’da çocuk cenneti ‘Kids Paradise’

Türkiye'nin ilk mega yat projesi olarak, 2013 Haziran ayında tam kapasite ile hayata geçirilen Palmarina Bodrum, 2014 yaz sezonunda eğlence dolu dünyasında çocukları da unutmadı.

A+A-

102 mağazalık yenilenen açık AVM’si, eğlence adası, restaurantları ve gece klübü, benzersiz etkinlikleri ile bölgenin sosyo-kültürel nabzını tutan Palmarina Bodrum; çocuklara yönelik oyun alanını bu yaz daha da büyüterek büyük bir çocuk eğlence merkezi inşa etti.

 

‘Çocuk Cenneti’ anlamına gelen eğlence merkezi ‘Kids Paradise’ içerisinde bulunan su parkı Aquapark’ın yanı sıra, hayvanat bahçesi, 7D sinema, özel yapım bir carousel (atlı karınca) ve diğer eğlence üniteleri de bulunuyor. Yerli yabancı tüm çocuk ziyaretçilerin her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanan Kids Paradise’da; çocuk restoranı, pop corn, pamuk şeker, macun standları, hediyelik eşya dükkanı da yer alıyor.

 

Kids Paradise’da bulunan üniteler 5-12 yaş grubu çocuklar  tarafından kullanılabiliyor. 7D sinema ise 8 yaş ve üstü her yaş grubunun kullanımına açık olarak hizmet veriyor. Kids Paradise; sabah 10.00 akşam 19.00 saatleri arasında; 7D sinema, diğer eğlence üniteleri ve carousel (atlı karınca) ise sabah 10.00 gece 00.00 arasında hizmete açık olarak hayata geçirildi. Her yaş grubundaki çocuklara bir yetişkin refakati ise zorunlu tutuluyor.

 

Dünyadaki pek çok emsalinden farklı olarak, ‘kamusal kullanım potansiyellerinin arttırılması’ gözetilerek tasarlanan ve her gün farklı sosyo-kültüre sahip binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Palmarina Bodrum; sadece yetişkinlerin değil, çocukların da aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz anlar geçirebileceği eğlence dolu dünyasına yeni sezonda kapılarını açtı.

 

a1-004.jpga3-003.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.