1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Pegasus PWA Dünya Kupası başladı
Pegasus PWA Dünya Kupası başladı

Pegasus PWA Dünya Kupası başladı

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası 1. gün yarışları 19 Ağustos 2013 günü Alaçatı Beach Resort'ta gerçekleştirildi.

A+A-

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası 1. gün yarışları 19 Ağustos 2013 günü Alaçatı Beach Resort'ta gerçekleştirildi.

Dünya’nın en hızlı ve en iyi windsurfçülerinin katılımı ile Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl 7. kez gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, efsanevi windsurfçüleri ağırlamaya başladı.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası 1. günü muhteşem görüntüler yaratarak başladı. 29 ülkeden 64 erkek, 22 kadın sporcu arasındaki mücadele de kızıştı.

Erkekler ve Kadınlar kategorisinde birer eleme yarışı yapıldı.

ERKEKLER GENEL KLASMANDA; Antonie Albeau liderliğini sürdürürken , Pierre Mortefon 2., Gonzalo Costa Hoevel ise 3. oldu. Türk sporcularımızdan derece için yarışan Bora Kozanoğlu 9. sırada yer alıyor.

KADINLAR GENEL KLASMANDA; Sarah Quita Offringa liderliğini korurken, 2. Çağla Kubat, 3. Ayako Suzuki oldu. Türk sporcularımızdan derece için yarışan Lena Erdil 7. sırada yer alıyor.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nda yarışlar hergün saat 11:00’de başlayarak 24 Ağustos Cumartesi günü koşulacak final yarışları ile sona erecek. Yarışma sonunda ilk 16 ‘ya giren yarışmacılara toplam 55 bin Euro tutarında ödül dağıtılacak.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası bir hafta boyunca SportsTV ekranlarından ve www.facebook.com/PegasusHavayollari/app_401226443315264 adresindeki Facebook sayfasından takip edilebilecek. Dünyanın en iyi rüzgar sörfçüleri yarış heyecanını doruklara çıkarırken; Pegasus misafirleri 19-24 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da yükselen bu heyecanı facebook sayfasından canlı olarak izleyebilecek.

pwgasus-airlines-pwa-dunya-kapasi_1-(1).jpg

pwgasus-airlines-pwa-dunya-kapasi_1-(7).jpg

pwgasus-airlines-pwa-dunya-kapasi_1-(8).jpg

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.