1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Pegasus Windsurf Ligi ilk ayak sonuçlandı
Pegasus Windsurf Ligi ilk ayak sonuçlandı

Pegasus Windsurf Ligi ilk ayak sonuçlandı

Türkiye Yelken Federasyonu ve Pegasus Hava Yolları işbirliği ile bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Pegasus Windsurf Ligi ilk ayak yarışları 20-23 Haziran tarihleri arasında Muğla’nın Datça ilçesinde gerçekleştirildi.

A+A-

Şampiyonaya Masterlarda 13, Genç Erkeklerde 14, Erkeklerde 19, Genç Bayanlarda 3 ve Bayanlarda ise 7 olmak üzere toplam 56 sporcu katıldı. Datça’nın Kızlanaltı Mevkiinde bulunan Surf Tatil Köyü’nde yapılan şampiyonada rüzgarın 11 knot’un altında kalması nedeniyle sadece ikinci gün üç yarış gerçekleşebildi. Erkek ve Genç Erkek yarışları yapılamadı. Pazar günü rüzgar beklenen hıza erişemeyince yarışlar tescil edildi.

Bayanlarda dereceye giren birinci Lena Erdil’in, ikinci Çağla Kubat ve üçüncü Melek Toraman’ın kupalarını Datça Belediye Başkan Yardımcısı Sami Bircan verdi. Master yarışlarında birinci Mehmet Kaçan, ikinci Özfer Uralp’in ve üçüncü Murat Soyak’ın kupalarını Başhakem Mehmet Ş. Besceli, Genç Bayanlarda birinci olan Fulya Ünlü’nün kupasını ise Datça Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Caner verdi. Genç bayanlarda Dilara Uralp ile Yasemin Alara Bayket ise hatalı çıkış yaptıkları için yarış dışı kaldılar.

Sörfçüler, Datça’dan sonra 27-30 Haziran tarihleri arasında Balıkesir Ayvalık Gömeç’te yapılacak ikinci ayak yarışlarına katılacak.

pegasus_windsurf-(1).jpg

pegasus_windsurf-(2).jpg

pegasus_windsurf-(3).jpg

 

 

pegasus_windsurf-(4).jpg

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.