1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Porland, 2017 İlkbahar - Yaz sezonunda da trendleri belirliyor
Porland, 2017 İlkbahar - Yaz sezonunda da trendleri belirliyor

Porland, 2017 İlkbahar - Yaz sezonunda da trendleri belirliyor

Sanatın sofraya taşındığı koleksiyonlarına bir yenisini daha ekleyen Porland, Folksy ile geçmişe özlem duyanları naif ve huzur dolu bir tasarım ile buluşturuyor.

A+A-

Ananelerimizin sandıklarından günümüze zarif bir dokunuş gibi uzanan Folksy Koleksiyon baharın yenilenen ruhunu yansıtıyor. Mavi ile mercanın birbiriyle benzersiz uyumu, çini desenlerin zarafeti ile buluşarak Folksy tasarımına hayat veriyor. İç içe geçmiş çizgilerin yarattığı ahengi ve ferahlık veren etkisi ile günün bütün saatlerinde her türlü ikramda içinizi açacak koleksiyonun en belirgin özelliği, ilkbahar çiçeklerinin tazeliğini sunumlara taşıması…

Altı farklı desende tasarlanan koleksiyonda; farklı ölçülerde düz tabaklar, çukur tabak, sürahi, çorbalık, demlik, kupa ile çay ve kahve fincanları yer alıyor.

folksy4.jpg

Gelenekselin modernize edilerek yepyeni bir yorum ile sunulduğu Folksy koleksiyonunda, eskitilmiş efektlerin öne çıktığı, el yapımı çiçekli ve pastoral çizgiler kombinlenerek yalın bir stil yaratıldı.

Temasında çiçek desenlerinin yanı sıra geometrik desenler kullanılarak alternatif seçenekler sunan Folksy koleksiyona ait parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir, fırın ve mikrodalga fırın kullanımına uygundur. Porland ayrıcalığı ile koleksiyona ait tüm ürünler tek tek satın alınabilir.

Bu haber toplam 3984 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.