1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Profesör denizde ölü bulundu
Profesör denizde ölü bulundu

Profesör denizde ölü bulundu

Datça’da yüzmek için denize giren ve kendisinden haber alınamayan profesörün suda cesedi bulundu. İyi bir yüzücü olduğu bildirilen Şentürk’ün akıntıya kapıldığı sanılıyor

A+A-


Muğla'da denize girmek üzere devre mülkteki evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 67 yaşındaki Prof. Dr. Yusuf Yılmaz Şentürk'ün cesedi bulundu.

 


Eskişehir'den kızı Aylin Şentürk (32) ile birlikte, Datça'daki devre mülküne tatil için gelen, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Yılmaz Şentürk, önceki gün 17.00 sıralarında Adaburnu açıklarında yüzmeye gitti. Babası dönmeyince endişelenen Aylin Şentürk, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.


Datça Sahil Güvenlik ekiplerince denizde yapılan arama çalışmalarında dün, Prof. Dr. Şentürk'ün, denize girdiği yerden 500- 600 metre uzaklıktaki küçük adanın kıyısında cesedi bulundu. Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlk incelemelerde boğularak öldüğü belirtilen evli ve 3 çocuk babası Prof. Dr. Şentürk'ün iyi derecede yüzme bildiği kaydedildi. Acı haberi alan Şentürk'ün kızı ve yakınları gözyaşı döktü. Datça'da tehlikeli akıntılar nedeniyle uyarı levhalarının bulunduğu Adaburnu Sahili'nde, 25 Haziran günü de İzmirli işadamı 41 yaşındaki Ahmet Burak Yurt boğulmuştu.


Öte yandan Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde, denize tüple dalış sırasında kalp krizi geçiren 58 yaşındaki Avustralyalı turist Kevin John Hurley yaşamını yitirdi.

Bu haber toplam 2876 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.