1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. PRÜ Deniz Bisikleti Takımı 38. IWR'de 2.lik elde etti
PRÜ Deniz Bisikleti Takımı 38. IWR'de 2.lik elde etti

PRÜ Deniz Bisikleti Takımı 38. IWR'de 2.lik elde etti

25-29 Mayıs 2017 tarihleri arasında Polonya’nın Ilawa kentinde düzenlenen 38. International Waterbike Regatta (IWR)'ye Türkiye'den üç üniversite katıldı.

A+A-

38. International Waterbike Regatta (IWR) Jezoriak’a 8 ülkeden, 18 üniversite takımı, 300 den fazla gemi inşaatı öğrencisi ve 36 deniz bisikletinin katılımı ile tamamlandı.

Yarışlara, Türkiye'yi temsilen PRU Deniz Bisikleti Takımı, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları katılım sağladı.

2013 yılından bu yana kendini sürekli geliştiren PRU WBT, bu sene de yarış araçlarındaki tasarım ve inovatif gelişimler ile ilgi odağı oldu. Takım, yarışmalarda Türkiye’nin IWR tarihindeki en iyi derece olan Genel Klasman 2.liği ile Türkiye'yi ve PRÜ'ni başarılı şekilde temsil etti.

Yapılan yarışlar sonucunda PRÜ'ni temsilen organizasyona katılan PRU Waterbike Team; yaşanan olumsuzluklara rağmen yarışmalar sonucunda çok az bir farkla (1. Ekibin 4 puan arkasında 32 puan ile) Genel Klasman 2.liği almaya hak kazananıp tüm ekiplerden övgü dolu sözler ile kürsüye çıktı. PRU Waterbike Team, 2016 yılının 100m Sprint yarışındaki 18.02 saniyelik süre ile en hızlı deniz bisikleti ünvanını da korudu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3207 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum