1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. “Rightship Gerekleri: Ayrıntılı Analiz Semineri” yapıldı
“Rightship Gerekleri: Ayrıntılı Analiz Semineri” yapıldı

“Rightship Gerekleri: Ayrıntılı Analiz Semineri” yapıldı

Alpha Marine Consulting Turkey tarafından 11-12 Ocak tarihlerinde, Ataşehir’de bulunan Sheraton Grand İstanbul’da ''Dökme Yük Gemileri için Rightship Gerekleri: Ayrıntılı Analiz'' semineri gerçekleşti.

A+A-

Hüseyin Altay Yontan / Vira Haber

Alpha Marine Consulting ortaklarından Antonis Lordanidis tarafından İngilizce olarak verilen seminere katılım oldukça yoğundu. Katılımcılar, Türkiye’de böyle bir kaliteli seminerde edindikleri önemli bilgilerden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Alpha Marine Consulting Turkey yetkilileri seminer sonrası yapmış oldukları açıklamada, “Yıl içerisinde daha birçok seminerimiz olacak. Yapacağımız bu semineler, güncel ve önem taşıyan konular üzerine olacak ve alanında uzman kişiler tarafından verilecek.

Alpha Marine Consulting Turkey, Yunanistan’da verdiği hizmetleri artık Türkiye’de Türk armatörlerine de vermeye başlamıştır. 40 kişilik Gemi İnşa Mühendisi kadrosuyla oluşan Alpha Marine Consulting Turkey, Türk armatörlerin her türlü teknik ve kalite konusundaki ihtiyaçlarının tümünü her zaman en iyi şekilde karşılamaya hazırdır” ifadelerine yer verdi.

rightship-gerekleri.jpg

Bu haber toplam 3125 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.