1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. RTEÜ Denizcilik Fakültesi Bilka Denizcilik'i ağırladı
RTEÜ Denizcilik Fakültesi Bilka Denizcilik'i ağırladı

RTEÜ Denizcilik Fakültesi Bilka Denizcilik'i ağırladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 6.sı gerçekleşen kariyer günleri kapsamında Bilka Denizcilik'i konuk etti.

A+A-

Kariyer günlerinin ilk konuğu 2 Kasım 2016 Çarşamba günü gerçekleşen oturumda eski adıyla VBG Denizcilik şimdi ki adıyla Bilka Denizcilik oldu. Katılımcılar öğrencilerle bilgi ve birikimlerini paylaşıp denizcilik örf ve âdeti alanında sohbet etti. 

Öğrenciler şirket yetkililerinden samimi yanıtlar aldı

Bilka Denizcilik yetkilileri, öğrencilerin büyük ilgisinden memnun olduklarını ve kariyer günlerine davet edildikleri için teşekkürlerini dile getirdiler. Bilka Denizcilik'in şirket tanıtım, misyon, vizyon ve revizyonunu anlattıktan sonra katılımcılar öğrencilerin samimi bir ortam içerisinde sorularını yanıtladı. Öğrencilerin yöneltmiş oldukları sorular karşısında şirket stajyer politikalarını, stajyer ve zabit alım aşamalarını, zabite ve stajyerlere verilen eğitimlerinden bahseden katılımcılar; performansı iyi olan denizcilik örf ve âdetine uygun stajyerlerle ilerde gemilerinde zabit ve kaptan olarak çalışma hedeflerini ve şirket içerisinde ki ailevi ortamı anlattı.

"Bu okul ile ailevi bağımız oluştu"

Bilka Denizcilik Personel Müdürü Ali Çamur ve Operasyon Müdürü Metin Yelkenci okulun olanaklarının çok iyi olduğunu ve şirketleri ile okulları arasında ailevi bir bağın oluştuğunu dile getirdiler.

Öğrenciler tarafından katılımcılara kariyer günlerine katıldıkları ve bu ailevi bağları için teşekkür etmek amacıyla plaket taktim edildi. Ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandırıldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4176 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.