1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. RTEÜ Denizcilik Fakültesi Er Denizcilik’i ağırladı
RTEÜ Denizcilik Fakültesi Er Denizcilik’i ağırladı

RTEÜ Denizcilik Fakültesi Er Denizcilik’i ağırladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde geleneksel olarak düzenlenen 6.Kariyer Günleri çerçevesinde Er Denizcilik firmasını konuk etti.

A+A-

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde geleneksel olarak düzenlenen 6.Kariyer Günleri çerçevesinde denizcilik şirketleri ağırlanmaya devam ediliyor. İlk gününden itibaren büyük ilgi gören Kariyer Günleri gerek şirketleri tanıma, gerek sektörü tanıma ve değerlendirme gerekse şirket personelleri ile görüşme konularında olsun öğrenciler için büyük öneme sahip.

rteu_erdenizcilik_02.jpg

Denizcilik sektörünün genel durumu konuşuldu

Er Grup Denizcilik’i temsilen Personel Müdürü Atila Telli ve şirket gemi kaptanlarından Emrullah Özkan katıldı. Konferans şirketin kendini tanıtması ile başladı. Personel Müdürü Atila Telli’nin şirket politikası hakkında verdiği bilgilerle devam etti. Er Denizcilik’in sahip olduğu filo hakkında verilen bilgilerden sonra stajyer ve zabit alımı hakkında bilgiler verildi. Ardından soru-cevap şeklinde Atila Telli ve halen şirket gemilerinde çalışan Kaptan Emrullah Özkan ile kuruyük piyasası, denizcilik sektörünün genel durumu, Türk denizciliğinin geçmişten günümüze ilerleme düzeyi, gemide görev alan stajyerden beklenenler ve RTEÜ Denizcilik Fakültesi ile yıllardır alışıla gelmiş samimi ailevi bağların öneminden bahsedildi.

rteu_erdenizcilik_03.jpg

Deniz örf, adet ve hiyerarşisinden bahsedildi

Şimdiye kadar çalıştığı stajyerlerden memnuniyetini belirten Atila Telli gemi ortamına uyum sağlamada okulda öğretilen örf, adet ve deniz hiyerarşisinin önemini yineledi. Şirket görevlileri ve Denizcilik Fakültesi öğrencileri arasında samimi ve içten bir sohbet ortamı oluştu. Gemi Kaptanı Emrullah Özkan genel olarak kuruyük gemilerinin çalışma ortamları, sefer durumları ve denizde kalınan kontrat sürelerinde genç zabit adaylarının kendilerini geliştirme adına neler yapması gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Denizcilik Fakültesi ailesine yeni katılan öğrencilerde erkenden şirketi tanıma imkânı buldu.

Oturumun sonuna gelindiğinde katılımlarından dolayı Er Denizcilik Personel Müdürü Atila Telli’ye öğrenciler tarafından plaket taktim edildi ve fotoğraf çekimi yapıldı. 

rteu_erdenizcilik_04.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 7713 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.