1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. RTEÜ Denizcilik Fakültesi İnce Denizcilik'i konuk etti
RTEÜ Denizcilik Fakültesi İnce Denizcilik'i konuk etti

RTEÜ Denizcilik Fakültesi İnce Denizcilik'i konuk etti

RTEÜ Denizcilik Fakültesi 6. Kariyer Günleri kapsamında İnce Denizcilik’i ağırladı. Katılımcılar öğrencilerle bilgi ve birikimlerini paylaşıp denizcilik örf ve âdeti alanında sohbet etti.

A+A-

Katılımcılar öğrencilerin büyük ilgisinden memnun olduklarını ve kariyer günlerine davet edildikleri için teşekkürlerini dile getirdiler.

İnce Denizcilik şirket tanıtım, misyon, vizyon ve revizyonunu anlattıktan sonra katılımcılar öğrencilerle samimi bir ortam içerisinde sorularını yanıtladı. Öğrencilerin yöneltmiş oldukları sorular karşısında şirket stajyer politikalarını, stajyer ve zabit alım aşamalarını, zabite ve stajyerlere verilen eğitimlerinden bahseden katılımcılar; performansı iyi olan denizcilik örf ve âdetine uygun stajyerlerle ilerde gemilerinde zabit ve kaptan olarak çalışma hedeflerini ve şirket içerisinde ki ailevi ortamı anlattı. Gemilerinde bayan zabit ve stajyer çalıştırdıklarını ve gelecekte bunu devam ettireceklerini belirttiler. Okullardan talep ettikleri stajyerlerin gelecekte gemilerde zabit, kaptan sonrasında ise kara departmanına geçiş yapabilme imkânlarının bulunduğunu belirttiler.

ince-denizcilik-rteude-2.jpg

İnce Denizcilik'den övgü ile söz eden Mustafa Balmuk ve Gözde Turan okulun olanaklarının çok iyi olduğunu ve şirketleri ile okulları arasında ailevi bir bağın oluştuğunu dile getirdiler. Öğrenciler tarafından katılımcılara kariyer günlerine katıldıkları ve bu ailevi bağları için teşekkür etmek amacıyla plaket taktim edildi. Ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandırıldı.

ince-denizcilik-rteude-1.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 7663 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.