1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. RTEÜ Negmar Denizcilik'i konuk etti
RTEÜ Negmar Denizcilik'i konuk etti

RTEÜ Negmar Denizcilik'i konuk etti

RTEÜ Denizcilik Fakültesi VI. Kariyer Günleri kapsamında Negmar Denizcilik’i ağırladı.

A+A-

Negmar Denizcilik adına katılan Negmar Personel ve İdari İşler Müdürü Menderes Yaşaryıldız, öğrencilerle bilgi ve birikimlerini paylaşıp denizcilik örf ve âdeti alanında sohbet etti.

25 Kasım tarihinde gerçekleşen Kariyer Günlerinde LPG gemileri ve LPG sektörü hakkında bilgiler aktarıldı, öğrencilerin bu sektör hakkındaki soruları cevaplandı.

rteu_negmar-1.jpg

Stajyer ve zabit alım aşamaları anlatıldı

Negmar Denizcilik şirket tanıtım, misyon, vizyon ve revizyonunu anlattıktan sonra katılımcılar öğrencilerle samimi bir ortam içerisinde sorularını yanıtladı. Öğrencilerin yöneltmiş oldukları sorular karşısında şirket stajyer politikalarını, stajyer ve zabit alım aşamalarını, zabite ve stajyerlere verilen eğitimlerinden bahseden katılımcılar; performansı iyi olan denizcilik örf ve âdetine uygun stajyerlerle ileride gemilerinde zabit ve kaptan olarak çalışma hedeflerini anlattı.

Öğrenciler tarafından katılımcılara kariyer günlerine katıldıkları ve bu ailevi bağları için teşekkür etmek amacıyla plaket taktim edildi. Ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandırıldı.

rteu_negmar-2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3427 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.