1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. RTEÜ'ne Atlantis Tankers Group konuk oldu
RTEÜ'ne Atlantis Tankers Group konuk oldu

RTEÜ'ne Atlantis Tankers Group konuk oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri'ne Atlantis Tankers Group konuk oldu.

A+A-

RTEÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri konuğu denizcilik camiasının seçkin şirketlerinden biri olan Atlantis Tankers Group oldu. Yapılan oturuma Atlantis Tankers Group’u temsilen Personel Müdürü Özgür Çetinkaya katıldı.

Personel Müdürü Özgür Çetinkaya ilk olarak şirketin tanıtımının slayt gösterimini yaptı. Şirketin tarihinden bugüne geldiği noktanın yerini vurguladı. Türk denizciliğinde tanker filosunun şirketlerinin bulunduğu konumdan bahsetti. Tanker piyasasının geçmişten günümüze ve geleceği hakkında yorumlarda bulundu. Navlun fiyatları, gemi personel değişimleri, zabit kontrat durumları, zabit sirkülasyonları hakkında ve şirketlerindeki sinyorita uygulamasından bahsetti. Stajyer ve zabit alımında sınav yaptıklarını ve çeşitli sorular eşliğinde mülakat yaptıklarını belirtti. Okuldaki eğitim imkânlarının, akademisyen kalitesinin Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu belirtti.

atlantis-foto-3.jpg

Gemilerinde alkol ve sigara politikasının olduğunu; hiçbir şekilde alkole izin verilmediğini, enspektörler tarafından denetlemelerinin gerçekleştirildiğinden söz etti. Gemilerinin dünya çapındaki çalışma bölgesinden ve gemi özelliklerinden, taşıdıkları yük çeşitlerinden bahsetti.

RTEÜ Denizcilik Fakültesi'nden memnuniyetlerini belirten şirket yönetimi okula ikinci kez gelmesine rağmen okulun stajyerlerinin çok olumlu ve pozitif yönde izlenim bıraktığını vurguladı. Katılımlarından dolayı Atlantis Tankers Group Personel Müdürü Özgür Çetinkaya’ya öğrenciler tarafından plaket taktim edildi, fotoğraf çekimi yapıldı ve oturum sona erdi.

atlantik-foto-4-001.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3758 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.