1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. RTEÜ'ne Beykim Denizcilik konuk oldu
RTEÜ'ne Beykim Denizcilik konuk oldu

RTEÜ'ne Beykim Denizcilik konuk oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi VI. Kariyer Günleri kapsamında 25 Kasım Cuma günündeki konuğu, Beykim Denizcilik oldu.

A+A-

Oturuma Beykim Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Serdar Gür katıldı. Konuşmasına RTEÜ Denizcilik Fakültesi’nde olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek ve davet edildiği için okul yöneticilerine teşekkür ederek başlayan Serdar Gür, kısaca kendisini tanıttı. RTEÜ Denizcilik Fakültesi ile şirketleri arasında yıllardır oluşan sıkı, güvenilir, karşılıklı hoşgörü, sevgi, saygı ile bağların zamanla ne kadar kuvvetlenmesinden ve oluşum süreçlerinden bahsetti. Gemilerinde stajyerliklerinden zabitliklerine okul öğrencilerinin geçiş başarılarından söz etti. Gemiyi tanıyan, kimyasal tanker sorumluluğunu ve iş yükünü bilen zabitlerle çalışmanın her zaman daha faydalı olacağını belirtti.

rteu_beykim-denizcilik-paneli-1.jpg

Denizcilik Fakültesi’nden çalıştığı stajyerlerden çok memnun olduğunu öğrencilerinde şirketlerinden çok memnun kaldığını anımsatan Serdar Gür okulun deniz örf, adet ve kullarına uygun mesleğini seven, bulunduğu şirketi sahiplenen, çevre kirliliği konusunda hassasiyete sahip bireyler yetiştirdiğini vurguladı. Şirket bünyesinde 5 kimyasal gemi bulunduğunu ifade eden Serdar Gür geleceğe yönelik şirketlerinin denizcilik sektöründe neler yapmayı planladıklarından bahsetti. Şirket gemilerine sadece RTEÜ Denizcilik Fakültesi’nden stajyer aldığının belirten Beykim Denizcilik Personel Müdürü bu senede ileriki yıllarda da bu şekilde stajyer politikası uygulamaya devam edecekleri konusunda brifinglerde bulundu.

rteu_beykim-denizcilik-paneli-2.jpg

Denizcilik sektörünün ve kimyasal tanker piyasasının geçmişten günümüze ve geleceğe yönelik piyasa, navlun ve yük durumları hakkında bilgilendirme, tahmin ve önerilerde bulundu. Gemide stajyerlerden beklentilerinin mezun üst sınıflarında olduğu gibi bilgi, beceri, uygulama, operasyon konularında kendilerini geliştirerek iyi bir denizci olmalarını beklediğini söyledi. Öğrencilerle soru cevap şeklinde ilerleyen o günkü oturumun ilk konuğu Beykim Denizcilik’e, oturumun sonuna gelindiğinde plaket taktim edildi. Toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve oturum sonlandırıldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 7462 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.