1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Safetmade, Europort 2017 Fuarı’nda
Safetmade, Europort 2017 Fuarı’nda

Safetmade, Europort 2017 Fuarı’nda

İzmir’de faaliyet gösteren konusunda dünyanın sayılı firmalarından biri olan ve birçok yeniliğe imza atan Safetmade, Hollanda’nın liman şehri Rotterdam’da gerçekleştirilen Europort 2017 Fuarı’nda yerini aldı.

A+A-

Dünyanın sayılı su ve ağırlık test balonu üreticilerinden olan Safetmade Europort 2017 Fuarı’nda dünyadaki denizcilik sektörün karşısına çıktı. Bu yıl 5. kez Europort Rotterdam Fuarı’nda yerini alan Safetmade Satış Müdürü Ozan Esin firmalarını ve fuara katılma amaçlarını Vira Haber mikrofonlarına anlattı.
 

 

‘’Safetmade firması olarak can kurtarma ve kaldırma donanımının ağırlık testlerinde kullanılan su balonlarını üretiyoruz’ diyen Esin,  Europort Rotterdam Fuarı’na 5. kez katıldıklarını ve Hollanda’da 2011 yılında faaliyete geçirdikleri ofislerinin hem tanıtımını yaptıklarını hem de misafirlerini burada ağırladıklarını söyledi.

Safetmade Satış Müdürü Ozan Esin, Europort 2017 Fuarı’nın Avrupa’nın en büyük limanlarından biri olan Rotterdam şehrinde yapılıyor olmasına ve fuarın sektördeki fuarlar arasında en önde gelenlerden olduğunu dikkat çekti. Esin ‘Sektördeki büyük firmaların satın alma ve genel müdürlerini ağırlıyor ve  müşterilerimize Türk denizciliğindeki ürün kalitesinin ivmesini,  hizmet kalitesinin geldiği noktayı gösterebilmek adına bu tip fuarlarda yer almaya çalışıyoruz. Kısaca katılımcılara Türk üreticilerin üretim kalitesini göstermeye çalışıyoruz’’ dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 12579 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.