1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağanak İstanbulluyu hazırlıksız yakaladı
Sağanak İstanbulluyu hazırlıksız yakaladı

Sağanak İstanbulluyu hazırlıksız yakaladı

İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini gösteren şiddetli sağanak, işe giden vatandaşları zor durumda bıraktı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, dükkan saçaklarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

A+A-

İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?

İstanbul'da geçtiğimiz Cuma gecesi başlayan ve Salı günü etkisini kaybeden kar yağışı yerini gece saatlerinde yağmura bıraktı. İstanbul'da güne yüksek ve kırsal kesimlerde (Çatalca, B.çekmece, Beylikdüzü, Silivri, Esenyurt vb.) karla karışık yağmurlu, diğer ilçelerde ise sağanak yağmurlu başlandı.

Önümüzdeki 3 gün boyunca lodos (güney-batı) yönünden esmesi beklenen rüzgârın ve Cumartesi akşamına kadar görülecek güneşin de etkisiyle hava sıcaklıklarının 10 dereceler civarına kadar yükseleceği tahmin ediliyor.
Lodos yönlü rüzgârın Akdeniz üzerinden taşıdığı ılık havanın etkisiyle, hava sıcaklıklarının yurdumuz genelinde hafta başına kadar 3 ila 5 derece artacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteorolojik harita ve verilere göre İstanbul’da hava sıcaklıklarının 28 Ocak’a kadar mevsim normalleri civarı ve çoğunlukla 1 ila 2 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.