1. HABERLER

  2. DZKK

  3. SAHİL GÜVENLİK

  4. Sahil Güvenlik gemilerine FETÖ operasyonu
Sahil Güvenlik gemilerine FETÖ operasyonu

Sahil Güvenlik gemilerine FETÖ operasyonu

Zonguldak'daki FETÖ soruşturması kapsamında TCG-301 ve TCSG-86 isimli Sahil Güvenlik gemilerine operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 16 rütbeli asker gözaltına alındı.

A+A-

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ereğli’deki Karadeniz Bölge Komutanlığı’nda demirli bulunan Sahil Güvenlik Gemisi TCG-301 gemisinde görevli 6 subay, astsubay ve uzman çavuş gözaltına alındı. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece saatlerinde TCG-301 gemisinin personellerine ait evlerde arama yaptı. Yapılan aramada ele geçirilen bazı dokümanlara da el konuldu. Gözaltına alınan 6 rütbeli asker İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında dün akşam saatlerinde de Zonguldak limanındaki Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait TCSG-86 gemisine giden polis ekipleri, arama yaptı. Aramanın ardından gemide görevli, aralarında subay, astsubay ve uzman çavuşların bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Ekipler, gözaltına alınanların araçlarında da arama yaptı. Polis, bazı belge ve dokümanları alarak incelemek üzere emniyete götürdü.

Bu haber toplam 3743 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.