1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sahiller boşaldı, define avcıları ortaya çıktı
Sahiller boşaldı, define avcıları ortaya çıktı

Sahiller boşaldı, define avcıları ortaya çıktı

Hava sıcaklığının 7-8 derece düşmesiyle birlikte normalde tıklım tıklım olan Antalya’daki dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili bomboş kaldı.

A+A-

Antalya’da hava sıcaklığı bir anda 7-8 derece düşünce dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili bomboş kaldı.Boşluğu fırsat bilen define avcıları ise sahilde değerli eşya aradı.

Kasım ayını 20 derecenin üstünde seyreden Antalya’da dün gece yüksek kesimlere yağan kar yağışı ve gün boyunca devam eden aşırı rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Hava sıcaklığının 7-8 derece düşmesiyle birlikte normalde tıklım tıklım olan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili bomboş kaldı.

Bazı vatandaşlar kışlık montlarını giyerek sahilde fotoğraf çekindi, sahilde yürüyüş yaptı.Öte yandan soğuk sebebiyle sahilin boş kalmasını fırsat bilen define avcıları sahilde vatandaşlardan düşen değerli eşyaları metal dedektör ile aradıkları gözlendi.

 Belçika’dan Antalya’ya denize girme umutlarıyla gelen İstek Eriş, ‘’Uçakta gelirken dağların tepesinde karları gördüm, dağlarda olduğu için denize fazla yansımaz diye düşündüm. Geldikten sonra o soğuğu o yağmuru gördüm.En azından ayaklarımızı sokarız diye düşündük ama hiç umduğumuz gibi olmadı’’ dedi.

 Meteorolojiden edinilen bilgiye göre Antalya’da hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde tekrar 20 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 15536 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.