1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sanayiciler Santek 2017 Fuarı’nda buluşacak
Sanayiciler  Santek 2017 Fuarı’nda buluşacak

Sanayiciler Santek 2017 Fuarı’nda buluşacak

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş tarafından düzenlenen SANTEK 2017 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşecek.

A+A-

Üretim makineleri ve imalat endüstrisi, Enerji, Elektrik ve Otomasyon, Otomotiv ve otomotiv yan sanayi, metal ve sac işleme teknolojileri, liman,tersane ve gemi sanayi ve kimya sanayi gibi ana konuların yer alacağı fuarda tüm yenilikler aynı çatı altında sergilenecek.

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Algöz ‘’Fuara ev sahipliği yapan Kocaeli, üç Organize Sanayi Bölgesi, üç Serbest Bölgesi ve Teknoparkı ile ülkemizin ikinci büyük sanayi kentidir. İlin otomotiv, boya, çimento, alüminyum, seramik gibi birçok sanayi dalında üretim üssü olması yanı sıra liman kenti olarak da gelişme kaydetmiş olması ülke ekonomisindeki gücünü ortaya koymuştur’’ dedi.

Kocaeli’de bulunan ve Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşlarından olan 80 firma firmanın büyük çoğunluğu fuarda yerini alacak. Üretim makineleri ve imalat endüstrisi, liman, tersane ve gemi sanayi, demir çelik ve demir dışı metaller gibi konuları içinde barındıran fuar, sanayi ve teknoloji sektörünün buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

SANAYİDEKİ TÜM YENİLİKLER SANTEK’TE

Kocaeli Sanayi Odası ve ABİGEM öncülüğünde geçen yıl fuar kapsamında gerçekleşen Mach4Idustry etkinliği bu yıl çok daha fazla katılımla yabancı iş adamları ile katılımcı firmalarımızı ikili iş görüşmelerinde buluşturacak. Fuarda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından gerçekleştirilecek ‘Yerlileştirme Sergisi’nde yurtdışından ithal edilen ürünlerin yerli firmalardan teminine ilişkin görüşmeler yapılacak. Ayrıca, Türk savunma sanayisinin önde gelen kuruluşları ASELSAN, HAVELSAN ve ROKETSAN da fuarda tedarikçi görüşmeleri yapacak.

ÜRETEN KENT KOCAELİ’NİN ÜRETEN FUARLARI

Fuar; 02-04 Kasım 2017 tarihlerinde 10.00 – 19.00 saatleri arasında, 5 Kasım 2017 tarihinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 20000 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.