1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Sanmar Shipyards'ın kapıları basın mensupları için açıldı
Sanmar Shipyards'ın kapıları basın mensupları için açıldı

Sanmar Shipyards'ın kapıları basın mensupları için açıldı

Sanmar Shipyards teknik gezisi öncesinde, Sanmar Denizcilik ve Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürün tarafından basın mensupları tersane hakkında ve faaliyetleri konusunda bilgilendirildi.

A+A-

14. Uluslararası Exposhipping Denizcilik Fuar ve Konferansı öncesinde Türk tersaneleri dev yatırım ve projelerini basınla paylaştı.

Sanmar Denizcilik ve Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürün vermiş olduğu bilgilerde, kuruluşunun 40. yılında başarılı geçmişi ve ard arda gerçekleştirdiği ilklerle anılan Sanmar’ın römorkör ve kılavuzluk işletmeciliği ile römorkör inşaasında Türkiye’nin ve dünyanın öncü ve saygın markası olduğunu vurguladı.

sanmarshipyards_2.jpg

Sanmar Denizcilik ve Makine A.Ş.’nin 1990 yılından bu yana toplamda her türlü ihtiyaca yönelik 180 farklı tipte römorkör, pilot bot ve özel amaçlı deniz vasıtaları inşaa ettiğini, üretimi yapılan bu teknelerin 100 adetinin yurtdışına ihraç edildiği belirtildi. Sanmar Denizcilik ve Makine A.Ş.'nin gerçekleştirilen bu başarısıyla Türkiye’nin “gemi ve yat ihracat” verilerinde özellikle son üç yıldır ilk üçte yer aldığı vurgulandı. Gürün, sektör içerisinde dünyada başarılı olabilmenin iş sağlığı ve işçi güvenliğinin en üst düzeyde olması gerektiğinin altını çizdi. Basın mensupları, yapılan bilgilendirme toplantısı sonrası İSG’ye uygun donatılarak tersane gezisine çıkarıldı.

sanmarshipyards_1.jpg

Haber & Fotoğraflar: Hüseyin Altay YONTAN

Bu haber toplam 7782 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.