1. HABERLER

  2. SAVUNMA SANAYİ

  3. Savunma Sanayii için yeni yatırımlar ve inovasyon konuşulacak
Savunma Sanayii için yeni yatırımlar ve inovasyon konuşulacak

Savunma Sanayii için yeni yatırımlar ve inovasyon konuşulacak

“3. Uluslararası Savunma Sanayii Yeni Yatırımlar ve İnovasyon Konferansı” 30 Kasım 2016 tarihinde The Green Park Pendik Hotel & Convention Center İstanbul’da gerçekleştirilecek.

A+A-

100 den fazla katılımcı ile yeni iş bağlantıları kurulabilecek, Savunma Sanayii sektöründeki üst düzey yönetici ve işadamları ile network imkânı sağlanabileceği bu konferansa katılımın yoğun olması bekleniyor.

Hükümet kanadı, ulusal ve uluslararası dernek ve özel sektör yöneticilerinin buluşacağı bu üst düzey platformda Savunma Sanayiine yönelik gelişmeler yakından takip edilebilecek.

Konferansın davetli kuruluşları; “Milli Savunma Bakanlığı, SSM Savunma Sanayi Müsteşarlığı, SASD Savunma Sanayii İmalatçılar Derneği, SSI – Savunma ve Havacılık Sanayii İhracatçıları Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri - Genel Kurmay Başkanlığı, MKE Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu, TSKGV – Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Aselsan, Tusaş (Tai), TEİ, Havelsan, Roketsan, İşbir, Aspilsan, Teknopark İstanbul, OSSA Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi, TSSK -Teknokent Savunma Sanayii Kümelenmesi, Tübitak Bilgem, Bilgi Güvenliği Derneği, Kara-Deniz-Hava Araçları Üreticileri, Taysad Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği, Elektronik-Elektrik, Bilişim Sektörü, Güvenlik Firmaları, Ar-Ge Ve Mühendislik Firma ve Kuruluşları, Malzeme Kalıp ve Parça Üreticileri, Tekstil ve Giyim” olarak açıklandı.

Toplam 4 farklı oturumda gerçekleştirilecek konferansın oturum konuları ise;

  • Savunma Sanayiinin bugünü ve geleceği,
  • Milli Projelerimiz, Yatırım destekleri, Stratejiler
  • Savunma Sanayii İhracatı, Stratejik Gelişmeler, Siber Güvenlik
  • Teknoloji Yönetimi, Güvenlik Teknolojileri AR-GE

olarak belirlendi.

Yapılacak olan “3. Uluslararası Savunma Sanayii Yeni Yatırımlar ve İnovasyon Konferansı” verilecek kapanış kokteyl ile son bulacak.

ViraHaber.com | Özel Haber

Bu haber toplam 7815 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum