1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Bakan Binali Yıldırım'dan ilk açıklama
Bakan Binali Yıldırım'dan ilk açıklama

Bakan Binali Yıldırım'dan ilk açıklama

12 yıl kesintisiz bakanlık yapan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yeniden getirilmesi ile ilgili "Şimdi ’nerede kalmıştık’ diyerek yola devam edeceğiz" dedi.

A+A-

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden biri olan Binali Yıldırım yeniden Ulaştırma Denizcilik ve haberleşme Bakanı olarak kabineye girdi. Binali Yıldırım, 12 yıl kesintisiz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yapmıştı. Yıldırım, Mart 2014 yerel seçimleri öncesi bu görevinden istifa ederek, İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu. Üç dönem kuralı nedeniyle 7 Haziran seçimlerinde meclise giremeyen Yıldırım, Cumhurbaşkanı danışmanı olarak görev yaptı. 1 Kasım seçimlerinde İzmir’den  Meclis’e, daha sonra da kabineye giren Binali Yıldırım, yeniden bakan olmasını şu sözlerle değerlendirdi:

"BÜYÜK PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"AK Partili her milletvekili bakan olabilecek düzeydedir. Bu göreve yeniden getirilmem gurur verici. 12 yıl kesintisiz bakanlık yaptım. Şimdi ’nerede kalmıştık’ diyerek yola devam edeceğiz. Türkiye her alanda büyük gelişmeler kaydetti. Bu artarak devam edecek 2023 hedeflerine ulaşmak için başında bulunduğum bakanlığın tüm imkanlarını seferber edeceğim. Türkiye’ye sembol olacak büyük projelerin altına imza atmaya devam edeceğiz. 4 milyon İzmirli hemşehrim başta olmak üzere tüm Türkiye’nin hizmetindeyim."

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2529 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.