1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. CNR Avrasya Boat Show yarın start veriyor
CNR Avrasya Boat Show yarın start veriyor

CNR Avrasya Boat Show yarın start veriyor

CNR Avrasya Boat Show 9. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı yarın başlıyor.

A+A-

Denizcilik sektörü ve deniz tutkunlarının heyecanla beklediği CNR Avrasya Boat Show, bugün açılışını yapıyor. Karada gerçekleştirilen dünyanın ikinci en büyük fuarı CNR Avrasya Boat Show, yalnızca uluslararası yatırımcılar için değil, Türk deniz severler için de cazibe merkezi olacak.

Deniz tutkunlarının her yıl merakla beklediği “9. CNR Avrasya Boat Show-Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” 13-21 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek. Türk denizcilik sektörünü, yatırımcıları, tasarımcıları ve deniz meraklılarını ilk kez 2007 yılında, 5 bin metrekare alanda buluşturan CNR Avrasya Boat Show, 9 yılın ardından 2016 yılında 85 bin metrekare gibi rekor bir hacimle kapılarını açıyor.

Milyon dolarlık yatların lansmanları ilk defa Türkiye'de

CNR Avrasya Boat Show’da milyonlarca Euro değerinde, 5 ila 25 metre uzunluğunda tekneler, motorlu yatlar, yelkenliler, sürat tekneleri, botlar, jetskiler ve göz alıcı megayatlar göz kamaştıracak. Yatçılık ve denizcilik sektörünün öncüsü 1.000’in üzerinde markanın katılımı ile düzenlenen fuarda, milyon dolar değerinde yatların dünya ve Türkiye lansmanları ilk kez CNR Avrasya Boat Show’da gerçekleşecek. Absolute Navetta 52, Galeon 500 Fly ve Numarine 60 FLY’nin dünya lansmanları; yenilenmiş dış tasarımı ile Numarine 78 FLY ve Sealine C330’unda Türkiye lansmanı, yapılacak tekneler arasında yer alıyorlar.

Ziyaretçi sayısı beklenenin üstünde

CNR Avrasya Boat Show’a, aralarında Fransa, İngiltere, Yunanistan, İspanya, Libya, Rusya, Almanya, Tunus, Bulgaristan, Polonya’nın da bulunduğu 40’ı aşkın ülkeden profesyonel ziyaretçi bekleniyor. Özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinin fuara yoğun ilgi göstermesi, bu yıl toplam ziyaretçi sayısı hedefini beklentilerin ötesine taşıyor. 2015 CNR Avrasya Boat Show, yerli ve yabancı 82 bin 328 kişi tarafından gezilmişti. Bu yıl ise yerli ve yabancı ziyaretçi sayısında yüzde 30 oranında bir artış hedefleniyor.

Fuarda sergilenecek suda fren, geri vites özelliği taşıyan jetskilere ve tam yol gaz sisteminde dahi son derece titreşimsiz ve sessiz tasarlanmış motorlu teknelere, ziyaretçilerin ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

Dünyaca ünlü yat markaları göze çarpıyor

Milyonlarca Avro değerinde tekne ve yatların sergileneceği CNR Avrasya Boat Show’un katılımcı markaları arasında; Alfabeta, Anadolu Motor, Burla Makina, Concept Marine, Deniz Yatçılık, Depar Motor, Gena Yatçılık, Karina Yatçılık, Mercury, Sirena Marine, Suzuki, Tezmarin, Top Leisure, Trio, Tur Marin, Marina Deniz Araçları isimleri göze çarpıyor.

CNR Avrasya Boat Show’da yalnızca tekne, yat, yelkenler değil; amatör balıkçılığı özendirici malzemeler, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri, römorklar, tekne boya malzemeleri gibi sektöre ilişkin tüm aksesuar ve ekipmanlar da vitrine çıkacak. Fuara katılacak firmaların büyük bir kısmı kendi standlarında görsel şovlar, kokteyl ve özel etkinlikler düzenleyecekler.

Birbirinden farklı etkinlikler sizleri bekliyor

CNR Avrasya Boat Show’da ilgi çekecek bir başka etkinlik ise, yat ve teknelerde ‘Pratik Deniz Yemekleri’ adlı workshop olacak. Avrasya Boat Show yalnızca uluslararası yatırımcılar için değil, Türk deniz severler için de birçok fırsatı bir arada yakalama imkânı sunacak. Profesyonel denizcinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan CNR Avrasya Boat Show, aynı zamanda denizle yeni tanışan amatör denizciler için de heyecanla keşfedilmeyi bekleyen bir tecrübe olacak.

 

 

  CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek olan fuarda son hazırlıklar tamamlandı. Yarın açılışı yapılacak olan fuar 21 Şubat'a kadar sürecek.
 

Fuar açık olduğu süre boyunca 11:00-20:00 saatleri arasında ziyeret edilebilecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5868 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.