1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GİSBİR

  4. OECD Heyeti GİSBİR’i ziyaret etti
OECD Heyeti GİSBİR’i ziyaret etti

OECD Heyeti GİSBİR’i ziyaret etti

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) İktisadi Gelişme İnceleme Komitesi (EDRC) Heyeti, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

A+A-

 1960 yılında kurulan ve Türkiye’nin 20 kurucu ülkeden biri olduğu, toplamda 34 üyesi bulunan ve Fransa merkezli uluslararası ekonomi teşkilatı Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD)’nün, OECD ülkeleri ve paydaş ülkelerdeki ekonomi politikaları ve yönelimleri inceleme ve her ekonominin performansını değerlendirerek politika önerileri getirme faaliyetlerinde bulunan İktisadi Gelişme İnceleme Komitesi (EDRC) Heyeti 23 Kasım 2015 tarihinde GİSBİR Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

 

2016 OECD Türkiye Ekonomi Araştırması kapsamında Türkiye’de bir dizi resmi temas gerçekleştirmekte olan OECD EDRC Heyeti’nin hazırlayacağı taslak rapor, 16 Haziran 2016 tarihinde OECD EDRC Komitesi tarafından değerlendirilecek.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Orkun ÖZEK, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin MENGİ ve Genel Sekreter Kemalettin GÜR ile GİSBİR Sekreteryası’nın karşıladığı heyette OECD Bölüm Başkanı Vincent KOEN, OECD Türkiye-Avusturya Masası Şefi Rauf GÖNENÇ, OECD Ekonomisti Volker ZIEMANN ve T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Hazine Uzmanı Bahadır BALTUTAN yer aldı. GİSBİR, Türk gemi inşa ve yat inşa sanayi hakkında ayrıntılı bilgilerin bulunduğu İngilizce sunumun gerçekleştirilmesinin ardından GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, OECD EDRC Heyeti’nin sektör hakkındaki sorularını yanıtladı.

OECD EDRC Heyeti, GİSBİR’e sağlamış oldukları bilgiler ve ağırlamadan ötürü teşekkür etti. 



ViraHaber.com

Bu haber toplam 3508 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.