1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "SFC" çözüm ortağınız olacak
"SFC" çözüm ortağınız olacak

"SFC" çözüm ortağınız olacak

SFC Technology Group firması Ne-Pa Komünikasyon ve İletişim Görüntü Sistemleri Ltd. Şti ve Kreatek Kreatif Teknoloji Bilgi İletişim Sistemleri Tic. Ltd. Şti çözüm ortağınız olmaya hazır.

A+A-

SFC Technology Group Firması bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ne-Pa, Komünikasyon ve İletişim Görüntü Sistemleri Ltd. Şti, alanında sunmuş olduğu tüm çözümlerde keşif sahasından itibaren her türlü proje tasarımı, ürün temini, kurulum, işletme, garanti dahili ve harici teknik servis hizmetleri gibi tüm aşamaları, anahtar teslim projeleri kendi bünyesinde ve personeliyle karşılayabiliyor.

Kreatek Kreatif Teknoloji Bilgi İletişim Sistemleri Tic. Ltd. Şti'nin faaliyet alanı ise; yazılım ve ürün geliştirme. Aynı zamanda kurumlara özel yazılım çözümleri geliştiren, uzmanlık alanı gömülü sistemlerde ürene katma değer katan yazılımlar geliştirerek yenilikçi ve geliştirici, konularında uzman personeliyle farklılık katan bir firma.

SFC Technology Group personel eğitim seviyesi istihdam alanına bağlı olarak, lise, lisans ve lisans üstü şeklinde. Firma teknik personelinin tamamı teknik üniversitelerin mühendislik bölümlerinden veya teknik meslek yüksek okullarından mezun olup, profesyonel İletişim ve görüntü sistem entegrasyonu konusunda minimum 10 yıl, ürün geliştirme ve yazılım firmamızda teknik üniversitelerin mühendislik bölümlerinden istihdam edilmekte. Proje ekibi ve her proje için belirlenen teknik personel, teklifin hazırlanması aşamasından kurulum ve sistemin işler vaziyette teslimine kadar tüm aşamalarda aynı kişilerden oluşmakta ve işletim safhasında istenmesi muhtemel tüm hizmetler için aynı ekipten seçilen gerekli sayıda teknik personel sorumlu olmakta. SFC Technology Group, bugüne dek birçok önemli ve stratejik alanlarında kullanılan görüntü sistemlerin projelendirmesi ve kurulumunu başarıyla tamamlamış ve bazı kurumlarda ise uzun süreli işletme görevlerini kendi teknik personeli ile üstlenmiş.

Ürünlerimiz arasında yurt dışına ihraç edilen Krea.Sign bugün rakipleri ile açık ara önde gitmekte.

Digital Signage (Elektronik Bilgilendirme Ekranı)

Tek bir merkezden birden fazla lokalin uzaktan yönetilmesidir. Günümüzde Kurumsal Firmalar, Bankalar, Oteller, Turizm Firmaları, Zincir Mağazalar kurumsal reklam ve duyurularını daha efektif ve verimli kılmak amaçlı Digital Signage yöntemini seçmekte.

KreaSign Digital bilgilendirme ve reklamlarınıza yönelik digital içeriklerinizi kolayca yükleyip yönetebildiğiniz, ekran tasarımınızı kolayca ve de profesyonelce kendinizin oluşturabileceği kullanımı son derece kolay ve anlaşılır sektör lideri bir yazılım.

 

 

Niçin KreaSign Digital Signage Yazılımı ?

·         Piyasadaki ürünlerin aksine, LINUX  veya Windows tabanlı Şirket maliyet ve imkanlarına göre kurlum seçme imkanı.

·         Digital Signage Ekranlarının Yetkilendirmeye göre Esnek ve Kolay profesyonel Ekran Tasarımı

·         Bir ekranı 4 ayrı ekrana Bölme ve Her bir bölümde 4 farklı Ekran tasarım imkanı

·         Çift Bantlı kayan yazı (Kayan yazının yer atamasının kullanıcı tarafından seçebilme imkanı)

·         Zamanlanmış Görevler oluşturma imkanı(Playlist)

·         Kayan Yazının Ekranın büyüklüğüne göre otamatik Font ayarı veyahut kullanıcının isteğine göre font ,renk,tip belirleme esnek tasarım imkanları

·         Videoklip oynatma

·         Tv yayını

·         Broadcast yayın kalitesinden daha iyi kalitede, herhangi bir şekil ve boyutta ve    çözünürlükte yayın imkanı

·         Esnek Raporlama imkanı

·         Yetkilendirme Paketi

·         Her türlü ekran ve markaya uyum gösterme

·         En Yüksek Kalitede Görüntü Oynatımı

·         Pürüzsüz, pixel mükemmelliğinde oynatım kalitesi, HD içerikler için tam destek, çok katmanlı, çok zonlu, çoklu ekranlı (video wall), birden fazla ekranın yatay ve dikey kombinayonu ile oluşturulmuş standart dışı geometrik şekilli ekranlarda (kolaj) görüntü oynatabilme özellikleri

·         Network Dağıtımı

·         İçeriklerin tek bir Server dan istenilen lokasyona istenilen zamanlarda görüntü dağıtımı imkanı sunar.Akıllı, çözümler sayesinde network dağıtımında bant genişliği sınırlamalarınızı göz önünde bulundurarak en size uygun en uygun çözümü sunar.

 

 

Kolay İzleme ve Raporlama:

Dünyanın neresinden olursanız olun hangi ekranda hangi görüntünün oynadığını anında görebilme ve raporları tek bir tuşa basarak alabilme ve yayına anında müdahale hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Digital Signage (Elektronik Bilgilendirme Ekranı)

Tek bir merkezden birden fazla lokalin uzaktan yönetilmesidir. Günümüzde Kurumsal Firmalar, Bankalar, Oteller, Turizm Firmaları, Zincir Mağazalar kurumsal reklam ve duyurularını daha efektif ve verimli kılmak amaçlı Digital Signage yöntemini seçmekte.

KreaSign Digital Bilgilendirme ve Reklamlarınıza yönelik digital içeriklerinizi kolayca yükleyip yönetebildiğiniz, ekran tasarımınızı kolayca ve de profesyonelce kendinizin oluşturabileceği kullanımı son derece kolay ve anlaşılır sektör lideri bir yazılım.

Virahaber

Bu haber toplam 1451 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.