1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. Şiddetli fırtına İstanbul'da seferleri iptal ettirdi
Şiddetli fırtına İstanbul'da seferleri iptal ettirdi

Şiddetli fırtına İstanbul'da seferleri iptal ettirdi

THY, İDO ve BUDO kuvvetli lodos yüzünden yüzlerce seferini iptal ettiğini açıkladı.

A+A-

THY, bugün ve yarın yapacağı 229 seferi "meteorolojik rapor doğrultusunda olumsuz hava koşulları beklendiği" gerekçesiyle iptal etti.
 

İDO İPTALLERİ
Kuvvetli lodos yüzünden İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi.
İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bugünkü 07.00 Yenikapı-Bandırma, 07.15 Yalova-Yenikapı, 07.30 Yenikapı-Bursa, 07.30 Bursa-Yenikapı, 08.15 Yenikapı-Yalova feribot seferleri ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy, 08.40 Kadıkoy-Yenikapı-Bursa, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edildi.
BUDO İPTALLERİ
Bursa Deniz Otobüsleri BUDO da seferlerinden bazılarını olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti.
Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, 08.00 İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 08.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 12.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ile 13.45'deki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri şiddetli lodos nedeniyle programdan kaldırıldı.

ÇANAKKALE'Yİ DE VURDU
Çanakkale Boğazı ve Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.
Alınan bilgiye göre, zaman zaman etkisini artıran kuvvetli fırtınanın saatteki hızı bazı bölgelerde 60 kilometreye kadar ulaştı.
Fırtına nedeniyle daha önce iptal edilen Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arasındaki seferlere ek olarak Lapseki-Gelibolu feribot seferleri de geçici olarak durduruldu.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, ancak fırtınanın etkisini kaybetmesinin ardından seferlerin normal olarak yapılabileceğini, ayrıca, yaşanan yoğunluk nedeniyle Çanakkale-Eceabat arasındaki seferlerin saatsiz olarak gerçekleştirildiğini kaydetti.

Bu haber toplam 1102 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.