1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. SSM Prof. Dr. İsmail Demir Türk Loydu’nu ziyaret etti
SSM Prof. Dr. İsmail Demir Türk Loydu’nu ziyaret etti

SSM Prof. Dr. İsmail Demir Türk Loydu’nu ziyaret etti

Savunma Sanayii Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, güçlü Türkiye’nin teminatı olan yerli savunma sanayi projelerinde önemli görevler üstlenmiş olan Türk Loydu’nu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

A+A-

25 yılda 100’den fazla Askeri Gemi Klaslama tecrübesi ile dünyada bu konuda öncü klas kuruluşlarından olan Türk Loydu, Türk Deniz Kuvvetlerinin harekat ihtiyaçlarını karşılamak için milli kaynaklar kullanılarak modern askeri gemiler inşa edilmesi için birlikte projeler yürüttüğü Savunma Sanayi Müsteşarlığı üst düzey heyeti tarafından 14 Temmuz 2017 tarihinde ziyaret edildi.

Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir başkanlığındaki heyetin Türk Loydu ziyareti dolayısıyla yapılan görüşmeye, Savunma Sanayii Müsteşarlığı üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, muhtelif proje dairelerden proje müdürleri de katılım sağladı.

ssm-turk-loydunu-ziyaret-etti.jpg

Ziyaret sırasında Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu’nun hoş geldiniz konuşmasının ardından, Türk  Loydu Askeri Gemiler Koordinatörü Erhan Apak tarafından Türk Loydu’nun Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile birlikte tamamladığı ve halihazırda devam eden askeri projelerini ve buna ilave olarak Türk Loydunun gemi inşa ve denizcilik sektöründeki klaslama kabiliyetlerini ve endüstrinin diğer alanlarında gerçekleştirdiği hizmetleri içeren bir sunum gerçekleştirildi.

Oldukça verimli geçen görüşmelerde milli klas kuruluşu olan Türk Loydu’nun savunma sanayine yıllardır başarıyla sürdürdüğü katkılarının yalnızca denizcilik ile sınırlı kalmaması, çalışma alanlarının teknik yeterlilikleri ile uyumlu olarak genişletilmesi düşüncesi kabul görüldü.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.