1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Sualtı Güzellik Yarışması
Sualtı Güzellik Yarışması

Sualtı Güzellik Yarışması

10. Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali'nin 19 Hazirandaki tanıtım toplantısında ''Sualtı Güzellik Yarışması'' yapılacak.

A+A-

Türk Balıkadamlar Kulübü'nün, 26 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği, 10. Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali'nin 19 Hazirandaki tanıtım toplantısında ''Sualtı Güzellik Yarışması'' yapılacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, festival bir yandan sualtı yaşamını ve güzelliklerini tanıtırken, diğer yandan Marmara Denizi'nde yaşanan kirliliğe rağmen süregelen doğal yaşama dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Sualtı fotoğraf ustalarının katılacağı festivalde iki önemli yarışma da yer alıyor. Uluslararası yarışmada, dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir konuda sualtında çekmiş oldukları fotoğraflar ve filmleriyle ustalar yarışacak. Yaşayan Marmara yarışması da, 27 Haziranda Marmara Adası'nda düzenlenecek dalışlar ile gerçekleştirilecek.

Festivalin tanıtımı için 19 Haziran Cumartesi günü Türk Balıkadamlar Kulübü'nde gerçekleştirilecek toplantıda, kulüp havuzunda ''Sualtı Güzellik Yarışması'' yapılacak. Yarışmacılar arasından, festivalin adını taşıyan ''Miss Marmara'' seçilecek.

 

AA

Bu haber toplam 861 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.