1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Teknede ısınmak isterken canların oluyorlardı
Teknede ısınmak isterken canların oluyorlardı

Teknede ısınmak isterken canların oluyorlardı

Karadeniz Ereğli ilçesine tekne ile gelip balıkçı barınağına sığınan balıkçılar ısınmak için yaktıkları sobanın dumanından zehirlendi.

A+A-

Yangın, Bozahane mevkiinde ki balıkçı barınağında "Avcı Miraç" isimli balıkçı teknesinde meydana geldi. İddialara göre tekne sahibi Mevlüt Kara ve teknede çalışan Resul Güneser, Tanju Yılmaz ve Erhan Çengelcik ısınmak için soba yaktı. Bir süre sonrada sobadan sıçrayan kıvılcımlar balıkçı teknesinde yangına neden oldu.

Teknenin deposunda bir kişi mahsur kaldı

Yoğun dumanı fark eden üç mürettebat kendilerini dışarı atarken, teknenin depo kısmında mahsur kalan Mevlüt Kara için itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek, teknenin depo kısmına girip Mevlüt Kara’yı dışarı çıkarttı. 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Mevlüt Kara daha sonra ağır yaralı olarak ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangın sırasında dumandan etkilenen diğer üç mürettebatta başka bir ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

1agir4yarali.jpg

Soruşturma başlatıldı

Yaralanan mürettebatın hayati tehlikeleri bulunmazken hastanedeki tedavileri ise devam ediyor. Yangınla ilgili olarak polis ekipleri yapılan incelemenin ardından soruşturma başlattı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2642 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.