1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina döviz kurunu sabitliyor
Teos Marina döviz kurunu sabitliyor

Teos Marina döviz kurunu sabitliyor

İstanbul CNR Avrasya Boat Show’da Hol:3 CO3 no’lu standında ziyaretçilerini ağırlayacak Teos Marina, fuar süresince döviz kurunu sabitliyor.

A+A-

Denizcilik sektörünün dünyadaki en büyük buluşması Düsseldorf Boat Show’dan sonra, dünyanın karada yapılan 2’inci büyük,  Türkiye’nin ise en büyük denizcilik fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul’da 11’inci kez düzenlenecek.

Düsseldorf’ta ziyaretçi akınına uğrayan Teos Marina, İstanbul’da da CNR Avrasya Boat Show Hol:3 CO3 no’lu standında ziyaretçilerini ağırlayacak. Sakin, huzurlu ve bozulmamış coğrafyası ve lojistik avantajları ile son zamanlarda yıldızı parlayan Teos Marina, fuarda ziyaretçilerine sürpriz fırsatlar sunacak.

teosfishingturnuva.jpg

Yeniden düzenlenmiş fiyatlar ve sabit kur avantajı

Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatların sergileneceği fuarda, Teos Marina “3000 yıllık doğal liman” konseptiyle hazırlanan standında, deniz tutkunlarına yeniden düzenlenmiş fiyat ve hizmet politikasını anlatacak. Kampanya çerçevesinde, fuar süresince Teos Marina ile sözleşme yapan ve ödemesini tamamlayan tekne sahiplerine Euro kurunu 3,50’de sabitlemenin yanında erken ödeme indirimleri sunacak.

teosgoztepeyelken.jpg

10 kişiye yelken eğitimi ücretsiz

Ayrıca Teos Marina standında, Kayıtsız 3 adlı teknesiyle dünyayı dolaşan deniz gezgini Özkan Gülkaynak kitaplarını imzalayıp, ziyaretçilerle sohbet edecek. Teos Marina bünyesinde faaliyet gösteren Göztepe Yat Yelken Kulübü de fuar boyunca stantta denizcilere için özel etkinlikleri olacak.

Çocuklar için etkinlikler hazırlayan Göztepe Yat Yelken Kulübü, fuarda Teos Marina ile sözleşme imzalayan tekne sahiplerinden çekilişle belirlenecek 5 yetişkine ücretsiz yelken eğitimi, 5 çocuk için de optimist eğitimi hediye edecek. Ücretsiz yelken eğitimini kullanmak istemeyenler, hakkını Seferihisar’daki okul öğrencilerine devredebilecek.

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 2658 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.