1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina’da kupalarını aldılar
Teos Marina’da kupalarını aldılar

Teos Marina’da kupalarını aldılar

TAYK tarafından düzenlenen Deniz Kuvvetleri Kupası’nda, İstanbul-Sığacık rotasında 295 mil boyunca tekneleriyle denizleri aşan yarışçılar, Teos Marina’da havuz başında düzenlenen ödül töreninde DJ performansıyla eğlenceli bir gece yaşadılar.

A+A-

Geçen yıl 28 tekne ile başlayan ve sadece 16’sının Sığacık’taki finish hattına ulaşabildiği Deniz Kuvvetleri Kupası’nda bu yıl 42 tekne yarışa katıldı. 38 teknenin tamamladığı yarışın ödül töreni, Teos Marina’nın havuz başında yapıldı.

Açık büfe yemekler ve içkilerin yarışçılara sunulduğu gecede, DJ Timur eşliğinde müziklerle yarışçılar 295 milin yorgunluğunu attılar. Deniz Kuvvetleri komutanlarının da katıldığı keyifli gecede ödül törenini sunan TAYK Genel Müdürü Cahit Üren,  geceye ev sahipliği yapan Teos Marina yönetimi ve ekibine teşekkür ederek, Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü’ye plaket verdi.

teos-marina-da-odul-toreni-2.jpg

Takımlar sahneye alkışlarla çıktı

Kayıtlı tekne sayısı 17 olan “IRC1” kategorisinde, Levent Peynirci yönetimindeki Global Actus-Cheese IV birinci oldu. Kayıtlı tekne sayısı 12 olan “IRC2” kategorisinde,  Ahmet Eker yönetimindeki Eker Yayık Ayran birinci oldu. Kayıtlı tekne sayısı 6 olan “IRC3” kategorisinde, Genco Sindel yönetimindeki Uniq2Go-Hangover birinci oldu. Kayıtlı tekne sayısı 3 olan “IRC4” kategorisinde, Özcan Özverim yönetimindeki 40 Plus Sailing birinci oldu. Çok Gövdeli kategorisinde, tek yarışan Ardıç Gürsel ve Şenol Aydoğdu yönetimindeki Yaşasın ödül aldı. Kayıtlı tekne sayısı 3 olan Gezi kategorisinde, Tolga Vidinlisan yönetimindeki Herakles-AYK birinci oldu.

Düzenlenen ödül töreninde, tüm kategorilerde ikinci ve üçüncü olan takımlar da sahnede ödüllerini aldılar. 18 Temmuz’da Sığacık’ta koy içi yarışları yapan tekneler, 19 Temmuz Çarşamba günü Teos Marina’dan ayrılacak yarışçılar, Sığacık-Bodrum Turgutreis rotasında gerçekleşecek Doğu Ege Yelken Haftası etkinliğine devam edecek.

teos-marina-da-odul-toreni-3.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3779 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.