1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina’da sosyal hayat renklendi
Teos Marina’da sosyal hayat renklendi

Teos Marina’da sosyal hayat renklendi

İzmir’in gözde tatil beldelerinden Seferihisar’da hizmet veren yat limanı Teos Marina, bu yaz eğlencenin adresi oldu.

A+A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda “Yaza Merhaba Partisi” ile sezon açılışını yapan Teos Marina, gerçekleştirdiği Retro Parti ile yaz sezonuna iddialı başladı.

İzmir kent merkezine, havaalanına ve turistik cazibe merkezlerine yakınlığıyla lojistik avantajları olan Teos Marina, adını aldığı 3000 yıllık Teos Antik Kent, Osmanlı döneminde yapılmış 600 yıllık tarihi olan Sığacık Kalesi ve bu bölgedeki sakin yaşamı sembolize eden Türkiye’nin ilk Cittaslow kenti seçilen Seferihisar’da hizmet veriyor. Teos Marina bölgenin tarihi dokusuna ve sakin yaşamına saygı ile hizmet veren turizm tesisi özeliği taşıyor.

teos-marina-da-sosyal-hayat.jpg

Konser Salonu değil; Teos Marina

Yat limanı Teos Marina, aynı zamanda AVM bölgesi ile halkın eğlence, sosyal ve kültürel yaşamda buluşma noktası, sosyal yaşam merkezi haline geldi. AVM’de yeni açılan markalar ve yeni mekanlar, alışveriş ve yeme içme konularında seçkin bir adres oldu. 

Yunan adası Samos’a Teos Marinadan yapılan feribot seferleri vesilesi ile marinanın festival alanında 2.000 ‘e yakın kişini katılımıyla gerçekleştirilen Türk Yunan Dostluk Gecesi,  iki komşu halkın dostluğunu daha da pekiştirdi.  

teos-marina-da-sosyal-hayat-001.jpg

Her Perşembe halk konseri var

AVM’deki Festival Alanı’ında 22 Haziran’dan itibaren her Perşembe günü halk konserleri yapılıyor. Konserlere Sığacık ve Seferihisar halkı büyük ilgi gösterirken yatçılar ve İzmirden de her Perşembe dinleyiciler bu konserlerin müdavimi olmuş durumda. Haziran’da oyuncu ve müzisyen Teoman Kumbaracıbaşı ile başlayan Perşembe konserleri serisi, 29 Haziran’da Muhittin Yıldız ile Sunshine Band’ın etkileyici performansı ile devam etti. 

6 Temmuz’da Teos Marina’da Kam Ata & Saska Grubu sahne alırken, 13 Temmuz Altuğ Dilmaç ve Zafer Çebi orkestrası izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Konserlerde meydanı dolduran halk hem şarkılara eşlik ettiler hem de sahne önünde coşku ile dans ettiler.

20 Temmuz’da efsane müzisyenler Bülent Ortaçgil ve Erkan Oğur ikilisi Teos Marina sahnesinde sevilen şarkılarını seslendirecek. 27 Temmuz’da ise Soul Stuff grubu konser verecek. Teos Marina AVM Perşembe konserleri bölge için yeni bir çekim gücü yaratırken hafta içi de Sığacık’ın canlanmasını sağladı. Yoğun ilgi gören Perşembe konserleri, Ağustos ve Eylül ayında da devam edecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3753 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.