1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina'nın döviz kuru sabitlemesine ilgi büyük
Teos Marina'nın döviz kuru sabitlemesine ilgi büyük

Teos Marina'nın döviz kuru sabitlemesine ilgi büyük

Teos Marina, fuar öncesinde duyurduğu kampanya çerçevesinde, fuar süresince Teos Marina ile sözleşme yapan ve ödemesini tamamlayan tekne sahiplerine sağladığı kolaylıklar büyük ilgi gördü.

A+A-

10 Şubat Cuma günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen açılışın ardından, VIP davetliler günü ve ziyaretçiler için 1’inci fuar gününde 10 binden fazla ziyaretçi fuarı gezdi.

Teos müdavimlerinin eve dönüş heyecanı

Hol:3 CO3 no’lu standında ziyaretçilerini ağırlayan Teos Marina, fuar öncesinde duyurduğu kampanya çerçevesinde, fuar süresince Teos Marina ile sözleşme yapan ve ödemesini tamamlayan tekne sahiplerine Euro kurunu 3,50’de sabitlemenin yanında, %5 erken ödeme indirimi ve çeşitli kampanyalar sunuyor.

Kampanya haberini alan tekne sahipleri Teos Marina standına gelerek, fiyat teklifi aldı. İndirimler ve kur sabitlemenin büyük ilgi görmesi ile birlikte daha önce konakladıkları Teos Marina’ya geri döneceklerini belirttiler.

teosmarina_2.jpg

Vergi indirimi beklentileri % 20 artırdı

Geçtiğimiz hafta yapılan düzenlemeyle yat ve teknelerde ÖTV’nin sıfırlanması, KDV’nin ise yüzde 1’e indirilmesinin fuara doping etkisi yapması bekleniyor. Sektör temsilcileri ziyaretçi sayısında yüzde 20 artış beklerken, satışların da önemli oranda artacağını öngörüyor.

1000’in üzerinde markanın katılımı ile düzenlenen CNR Avrasya Boat Show Fuarı, 19 Şubat saat 19.00’a kadar tüm ziyaretçilere açık olacak.

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 2798 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.