1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. “The Bodrum Cup” Bodrum- Yalıkavak Etabı başladı
“The Bodrum Cup” Bodrum- Yalıkavak Etabı başladı

“The Bodrum Cup” Bodrum- Yalıkavak Etabı başladı

Etap sponsorları arasında Anadolu Sigorta’nın da bulunduğu The Bodrum Cup, bu yıl 16 Ekim-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

A+A-

150 yat ve 1500 yelkenci ile birlikte 5 bin yelken meraklısının da katılması beklenen yarış kapsamında, 19 Ekim’de Anadolu Sigorta Bodrum – Yalıkavak özel etabı düzenleniyor.

Türkiye’de 29 yıldan beri kesintisiz olarak devam eden tek yelken yarışı olma özelliğine sahip The Bodrum Cup, 16-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Etap sponsorları arasında Anadolu Sigorta’nın yer aldığı organizasyonda yelkenciler, 6 gün boyunca gulet, tırhandil, cruiser ve katamaran kategorilerinde yarışıyor. Her yıl binlerce, yelken ve deniz tutkununu bir araya getiren The Bodrum Cup’ta, 19 Ekim’de Anadolu Sigorta Bodrum – Yalıkavak özel etabı gerçekleştiriliyor.

Hem Ege’nin gözde tatil beldesi Bodrum’un, hem de Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunan yarışmanın, yelken sporuna olumlu etkisine de dikkat çeken Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, Anadolu Sigorta olarak organizasyonun destekçisi olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Tekne sigortalarında uzak ara sektör lideriyiz

Bu sponsorlukla aynı zamanda yat sigortalarının önemine de dikkat çekmek istediklerini belirten Sönmez şunları söyledi “Anadolu Sigorta olarak tekne sigortalarında uzun yıllardır uzak ara sektör lideri konumundayız. Tekne sigortası ile ticari amaçla veya özel amaçlı kullanılan gezinti teknelerine; denizde, karada ve/veya çekek yerinde karşılaşabilecekleri rizikolara karşı teminat sağlıyoruz. Bu poliçe ile sadece tekneyi değil; makine, teknenin botları, teçhizat ve donanımları ile 3. şahıslara karşı sorumluluk risklerini de güvence altına alıyoruz. Ayrıca sigortalı tekneler, hem denizde seyir esnasında, hem de marinada konaklama, tamir, bakım, montaj gibi işlemler yapılırken teminat altında.”

Sönmez, Anadolu Sigorta Tekne sigortasının bunların yanı sıra doğal afetler de dahil her türlü istenmeyen kaza ve hasar durumlarını kapsadığının ve hasar durumunda çok özel asistans hizmetleri sağladığının da altını çiziyor.

bodrum_cup_3.jpg

odrum_cup_1.jpg

odrum_cup_2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 3927 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.