1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. The Bodrum Cup Uluslararası Denizcilik Festivali başladı
The Bodrum Cup Uluslararası Denizcilik Festivali başladı

The Bodrum Cup Uluslararası Denizcilik Festivali başladı

Bodrum'da bu yıl 28'incisi düzenlenen The Bodrum Cup Uluslararası Denizcilik Festivali ve Yat Yarışları, yoğun katılım ve ilgi ile başladı.

A+A-

Bu yıl 1500 civarında yelkenci ile 125 adet yelkenli teknenin katıldığı organizasyonun ilk günü sert rüzgarın da etkisiyle renkli görüntülere sahne oldu.

22 Ekim'de sona erecek

Bodrum-Gümüşlük arası 'Bodrum Belediyesi İz Bırakanlar' etabıyla başlayan The Bodrum Cup 22 Ekim akşamı sona erecek. Yunanistan ayağında ise yelkenliler Gümüşlük-Leros etabında kıyasıya mücadele edecek.

bodrumcup2016.jpg

İlk günün etabı Bodrum-Gümüşlük. Diğer etaplar sırasıyla; Leros-Leros, Leros-Yalıkavak Palmarina ve son gün Yalıkavak Palmarina-Bodrum.

SANATLA DENİZ BİRARADA  

Bu sene The Bodrum Cup'ta bir ilk de gerçekleşiyor. Bu yıl ilk defa festival kapsamında bir deniz üstü sanat teknesi de yelkenlilerle birlikte seyir yapıyor. Sanatla denizi buluşturan tekne yarış sonlarında demirlenen limanlarda sanatseverler buluşuyor. 

The Bodrum Cup'a yoğun ilgi

The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ve The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, The Bodrum Cup'ta bu sene yerli ve yabancı rekor bir katılım olduğunun altını çizerek, "Akdeniz’in en büyük organizasyonlarından birisi olma yolunda adım adım ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.