1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. The Bodrum Cup'ta MFÖ rüzgârı esti
The Bodrum Cup'ta MFÖ rüzgârı esti

The Bodrum Cup'ta MFÖ rüzgârı esti

Bu yıl 29'uncusu gerçekleşen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı The Bodrum Cup'ın final akşamında Türk pop müziğinin efsanevi grubu MFÖ sahne aldı.

A+A-

MFÖ hayranları, Palmarina Bodrum'da saat 22.00'de başlayan konser boyunca grubun unutulmaz şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. 


 
Bu yıl 16-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı The Bodrum Cup'ın son gününde Türkiye'nin efsanevi müzik grubu MFÖ rüzgârı esti. The Bodrum Cup ödül töreninin ardından Palmarina Bodrum'da saat 22.00'de sahneye çıkan grup, izleyenlere unutulmaz şarkılarıyla tadına doyulmaz bir akşam yaşattı.
 
Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan Türk müziğinin en başarılı gruplarından MFÖ hem izleyenleri coşturan şarkılarıyla eğlenceyi sonuna kadar yaşattı hem de dillerden düşmeyen duygusal parçalarıyla izleyenlerin yüreğine dokundu. Saat 02.00'ye kadar süren konser boyunca MFÖ'nün "Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da", “Bodrum Bodrum”, "Ele Güne Karşı", "Yalnızlık Ömür Boyu", “Ali Desidero”, "Sarı Laleler" ve "Güllerin İçinden" gibi birbirinden güzel şarkılarına hayranları da eşlik etti.
 
The Bodrum Cup'a bu yıl Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, IMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, TURSAB ve TYF destek veriyor. Ana sponsorun Palmarina olduğu The Bodrum Cup'ta etap sponsorları ise Bodrum-Kisebükü etabıyla TAV Passport, Kisebükü-Bodrum etabıyla Metro Cash & Carry, Bodrum-Yalıkavak etabıyla Anadolu Sigorta ve Yalıkavak-Gümüşlük etabıyla Technogym.

6-gun-vnr-ozet.mp4_001492739.jpg

6-gun-vnr-ozet.mp4_001493785.jpg

6-gun-vnr-ozet.mp4_001457938.jpg

6-gun-vnr-ozet.mp4_001467188.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 3985 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.