1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. TKKD’nin 33. Olağan Genel Kurulu yapıldı
TKKD’nin 33. Olağan Genel Kurulu yapıldı

TKKD’nin 33. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği’nin 33. Olağan Genel Kurul toplantısı Moda Spor Kulübü’nde yapıldı.

A+A-

Hüseyin Altay Yontan / Vira Haber

1968 yılında “Deniz Pilot Kaptanlar Derneği” ismiyle kurulan ve daha sonra Kılavuz Kaptanlar Derneği olarak değişen ismi, derneğin Türkiye’deki kılavuz kaptanların tamamına yakınını temsil eden bir meslek kuruluşu olması ve hem mesleki konularda yaptığı etkinlikler, hem de Türkiye’nin denizlerini ve Türk Boğazlarının seyir güvenliğine ve deniz çevresinin korunmasına yönelik akademik ve araştırma çalışmaları sonucunda yaptığı katkılar değerlendirilerek “Türk” ibaresinin kullanmasına Bakanlar Kurulu kararı ile hak kazanan ve bugün “Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği” adı altında faaliyetlerini yürüten derneğin 33. Genel Kurulu Toplantısı yapıldı.

Kılavuz kaptanlar yoğun katılım sağladı

25 Ekim 2016 Salı günü Kadıköy Moda Spor Kulübü’nde dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen 33. Olağan Genel Kurul toplantısı (Açılış, Başkanlık Divanı seçimi ve Divan Kuruluna 33.Genel Kurul tutanaklarını imzalama yetkisinin verilmesi. / Saygı duruşu ve İstiklal Marşı. / Çalışma, Mali ve Denetim raporlarının okunması. / Raporların müzakeresi, Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası. / Gelecek dönem Denizcilik Federasyonu Genel Kurulunda derneğimizi temsil edecek delegelerin belirlenmesi. / Tahmini bütçenin tetkiki ve kabulü. / Yeni dönem, Yönetim, Denetim ve Haysiyet Kurullarının seçimi. / Dilekler, Temenniler ve Kapanış.) gündem maddeleri ile gerçekleştirildi.

Kapt. İsmail Akpınar - [Foto Galeri için tıklayınız!]

Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri de misafir katılımcıydı

Yapılan TKKD’nin genel kurul toplantısına diğer STK’lardan DEFAMED adına Başkan Kapt. Baybora Yıldırım, Türkiye Denizcilik Federasyonu adına Kapt. Cengiz Karabüber, Türk Uzakyol Kaptanları Derneği adına Kapt. Kamil Mamat - Kapt. Can Kıraç ve Bahçeşehir Üniversitesi Türk Boğazları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Kapt. Saim Oğuzülgen misafir olarak katıldı.

Seçimleri öncesi Divan Heyeti oluşturuldu

33. Olağan Genel Kurul toplantısında seçimler öncesi Divan Heyeti oluşturuldu. Divan heyetine, Kapt. Muhammer Arslantürk, Kapt. Savaş Yeşil ve Kapt. Saim Oğuzülgen seçildi.

tkkd_divanheyeti.jpg

33. Dönem yeni Yönetim Kurulu seçimi yapıldı

32. Dönem Başkanı İsmail Akpınar’ın ekibinin yaptığı çalışmalar ve mali raporlar oybirliği ile ibra edildikten sonra yapılan yeni seçimlerde 33. Dönem Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Kaptan İsmail Akpınar, Kaptan Salim Aydın, Kaptan Yıldırım Nebi Akça, Kaptan Savaş Yeşil, Kaptan Muhammer Arslantürk, Kaptan Evrim Keloğlu ve Kaptan Cemalettin Atasoy seçildi.

tkkdgenelkurultoplantisi01.jpg

Denetim ve Haysiyet Kurulları belirlendi

Denetim Kurulu asil üyeliklerine; Kaptan Süleyman Betni, Kaptan Metin Tamer Taksu ve Kaptan Yücel Yıldırım seçildi.

Haysiyet Kurulu asil üyeliklerine; Kaptan Şükrü Arık, Kaptan Selim İsmail Ceylan ve Kaptan Tevfik Batuş seçildi.

Yeni dönem Yönetim Kurulu’ndan teşekkür temennisi

Yapılan genel kurul toplantısı ardından yeni seçilen yönetim kurulu “Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve Kılavuz Kaptan meslektaşlarımıza teşekkür eder Yeni Yönetim Kurulumuzun tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz” temennisinde bulundu.

ViraHaber.com | Özel Haber

Bu haber toplam 4478 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum