1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜRDEF, 19 Mayıs'a özel kutlama mesajı yayınladı
TÜRDEF, 19 Mayıs'a özel kutlama mesajı yayınladı

TÜRDEF, 19 Mayıs'a özel kutlama mesajı yayınladı

Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) Yönetim Kurulu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

TÜRDEF tarafından yayınlanan kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi;

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı heyecanını bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Kurtuluş Savaşı'mızın Büyük Önderi Atatürk'ün kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun'a çıkışının 98. yıl dönümünü kutladığımız bugün, 'Türk Ulusunun Gençlerine' Büyük Önder Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir göstergesidir. Ülkenin içinde bulunduğu duruma umutsuz bakmayarak, 'Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına' inanan Büyük Önder Atatürk, Samsun'dan başlayarak bütün ülkeye ve insanlarımıza yansıyan ve yayılan bu büyük mücadelenin önderi olmuştur. Tüm olumsuzluklara rağmen Büyük Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından verilen mücadele sonucunda büyük fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını birkez daha saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.

Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu"

turdef-19-mayis-mesaji.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 6006 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.