1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. TÜRDEF Başkanlar Toplantısı yapıldı
TÜRDEF Başkanlar Toplantısı yapıldı

TÜRDEF Başkanlar Toplantısı yapıldı

Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) tarafından 23 Şubat 2017 Perşembe günü Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi’nde Başkanlar Toplantısı yapıldı.

A+A-

Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) tarafından organize edilen ve Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi’nde, federasyon üyesi dernekler, onursal üyeler ve TÜRDEF üyeliğine davet edilen STK'ların başkanları ve temsilcilerinin katılımlarıyla “2017 / 2018 Yılları Faaliyet Programı”na ilişkin istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantı davet edilen sektörel STK'ların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Yaklaşık 3,5 saat boyunca yoğun bir şekilde devam eden toplantıda, Denizcilik Endüstrisinin sorunları, çözüm önerileri ve Denizciliğe katkı sağlayacak birçok gündem maddeleri üzerinde görüşler bildirildi ve önümüzdeki dönem gündeme alınması gereken konular ile ilgili ön adımlar atıldı.

Bu gibi toplantıların daha sık periyotlarla tekrarlanmasının, denizcilik endüstrisi, sektör çalışanları ve camiasına sağlayacağı olumlu katkılar hususunda fikir birliğine varıldı, toplantıların 2 ayda bir yapılması kararlaştırıldı.

baskanlar-toplantisi-1.jpgbaskanlar-toplantisi-2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.