1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Turgut Kıran'ın konukları Beykim Petrol Denizcilik ve Lucent Global Ship
Turgut Kıran'ın konukları Beykim Petrol Denizcilik ve Lucent Global Ship

Turgut Kıran'ın konukları Beykim Petrol Denizcilik ve Lucent Global Ship

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi 7.Kariyer günleri kapsamında Beykim Petrol Denizcilik ve Lucent Global Ship Services’i ağırladı.

A+A-

Turgut Kıran Denizcilik Fakültesinin 7.Kariyer günleri kapsamında 3 Kasım 2017 Cuma günü gerçekleşen konferansındaki konuğu olan Beykim Petrolcülük ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Serdar Gür katıldı.

Beykim Denizcilik olarak okulun açılışından itibaren düzenlenen her kariyer günlerine katılmaktan büyük keyif duyduklarını, filo gemileri güverte stajyeri kadrosunu sadece Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi öğrencilerinden yer verdiğini vurguladı. Şirket olarak onlardan beklentilerini dile getirdikten sonra stajyerlere büyük önem verdiklerini ilerleyen süreçte onları mezun üst sınıflarında olduğu gibi gemilerinde zabit olarak görmeyi çok arzuladığını belirten İnsan Kaynakları Müdürü Serdar Gür filolarında 5 kimyasal tanker bulundurduklarını ve şirketinin ilerleyen dönemde yapmak istediklerini aktardıktan sonra konferans katılımcı öğrencilerinde sorularıyla karşılıklı soru cevap şeklinde tamamlandı.Oturumun sonunda plaket takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

6 Kasım 2017 Pazartesi günü gerçekleşen oturuma Lucent Global Ship Services katıldı. Şirketi temsilen Genel Müdür İlker Atağ ve Genel Müdür Yardımcısı Duygu Karasu katıldı.

Turgut Kıran Denizcilik Fakültesinde ilk kez bulunmalarından dolayı mutluluklarını dile getirerek konuşmasına başlayan Genel Müdür Yardımcısı Duygu Karasu şirket tarihçesi ve kuruluş amaçlarını dile getirdi.Türkiye'de Türk Loydu ile ortak bir çalışma yürüterek MLC ile işe alım ve yerleştirme adına Class alarak yaptıkları işi sertifikalandırmakla Türkiye'de ilk olduklarını ve bunun önemini dile getirdi.Lucent denizcilik olarak şuan için Eastern Pacific Shipping şirketinde bulunan tüm filo çeşitlerine Manning olarak hizmet verdiklerini ve ilerleyen dönemler de hedeflerinin 3.000 Türk çalışan olduğundan bahsettiler ve yakın gelecekte başta Cruise olmak üzere Offshore,Mega yacht filolarına da zabitan ve personel gönderimi yapma planlarının olduğunu öğrencilere aktardılar.Genel Müdür Yardımcısı Duygu Karasu kendileri tarafından oluşturulan Avrupa Birliği tarafından onaylı Erasmus + K2 projelerinden ve bunun amaçlarından öğrencilere bahsetti.Konferans karşılıklı soru cevap şeklinde devam ettikten sonra plaket ve çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.

turgut_kiran1.jpg

turgut_kiran2.jpg

turgut_kiran3.jpg

turgut_kiran4.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 7958 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.