1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Türk Loydu eğitimlerine KOSGEB’ten destek
Türk Loydu eğitimlerine KOSGEB’ten destek

Türk Loydu eğitimlerine KOSGEB’ten destek

Türk Loydu, faaliyet gösterdiği sektörlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitim desteklerinden yararlanma imkânlarını artırmak amacıyla 2017 yılında yeni atılımlar yapmayı hedefledi.

A+A-

Türk Loydu, bir çok alanda (A Tipi Muayene Kuruluşu; Ürün Belgelendirme, Personel Belgelendirme; Yönetim Sistemleri Belgelendirme Kuruluşu) TÜRKAK’tan Akredite bir kuruluş olarak, sunmakta olduğu eğitimler için KOSGEB kapsamındaki firmalara  yılda 20.000 TL’ye kadar eğitim desteği alma imkanı sağlıyor.

Türk Loydu tarafından sürdürülen IMDG (Deniz Yoluyla Tehlikeli Malların Taşınması), TMGD (Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı), ISM (Uluslararası Güvenli Yönetim Kodu) vb. tüm teknik eğitimlerin yanı sıra 2017 yılı için planlanan; Kuru Yük Gemilerinin Emniyetli Yönetimi için Rightship ve Tankerler için değerlendirme programı Sire ve Tankerler için Yönetim ve Değerlendirme sistemi TMSA gibi denizcilik sektörü için önem arzeden konu başlıkları ve Türk Loydu’nun kurumsal eğitim kurumu TMI işbirliği ile gerçekleştireceği kurumsal gelişim eğitimleri de bu kapsamda değerlendirilebilecek.

KOSGEB  Eğitim Desteği Genel Kapsamı;

  • İşletmelerin; Genel Yönetim, Pazarlama Yönetimi, Üretim Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Mali İşler ve Finansman Yönetimi, Dış Ticaret ve Uluslararası Mevzuat, Bilgisayar ve Bilgi Teknolojileri, Enerji Teknolojileri, Yeni Teknik ve Teknolojiler, Yenilik, Mesleki ve Teknik Eğitim, CE İşareti, Ürün Belgelendirme ve Çevre konu başlıklarında genel katılıma açık veya işletme içi eğitim katılımlarına destek verilmektedir.

TÜRK LOYDU’ndan eğitim alacak kuruluşların destek almak istedikleri eğitim öncesinde;

  • KOSGEB Genel Destek Programına başvurmuş ve taahhütname vermiş olmaları, 
  • Bir önceki yıla ilişkin verdikleri KOBİ Beyannamesinin onaylanmış olması,
  • Eğitime ilişkin başvuru yapmaları ve onay almaları gerekmektedir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2804 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.