1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Türk Loydu, Paris MoU listesinde yerini yükseltti!
Türk Loydu, Paris MoU listesinde yerini yükseltti!

Türk Loydu, Paris MoU listesinde yerini yükseltti!

Türk Loydu, Paris MoU listesindeki yerini 9.luğa yükselterek “Yüksek Performanslı Klas Kuruluşu” sınıfını korudu.

A+A-

Türk Loydu, Liman Devleti Kontrolleri rejimleri arasında en önemlisi olarak değerlendirilen Paris Liman Devleti Kontrolü Mutabakatı (Paris MoU) web sitesinde yayınladığı 2014 - 2016 yıllarını kapsayan denetleme sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan Yetkilendirilmiş Kuruluşlar Performans Tablosu’ndaki yerini güçlendiren Türk Loydu son 11 yıldır olduğu gibi “Yüksek Performans” klas kuruluşu olarak duyuruldu.

Geçtiğimiz yıl 12. Sırada yer aldığı Yüksek Performans tablosunda bu yıl 9. sıraya kadar yükselen Türk Loydu, her sene olduğu gibi bu sene de bir çok klas kuruluşunun yanı sıra bazı IACS (Uluslararası Klas Kuruluşları Birliği) üyesi kuruluşları da geride bırakarak, Paris MoU’da Yüksek Performans konumunu koruma hedefini de gerçekleştirmiş oldu.

Türk Loydu Vakfı Başkanı Cem Melikoğlu bunun zaten kurum içinde uzun süredir sürdürülen özverili ve disiplinli çalışmaların doğal bir sonucu olduğunu belirterek, uluslararası platformlarda milli bir kuruluş olmanın hakkını vermekten mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.

2016-wgb-ro-lists.gif

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2328 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.