1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Türk Loydu ve YTÜ arasında eğitimde büyük işbirliği
Türk Loydu ve YTÜ arasında eğitimde büyük işbirliği

Türk Loydu ve YTÜ arasında eğitimde büyük işbirliği

Türk Loydu’nun özellikle Üniversiteler, Meslek Odaları ve Organize Sanayi Bölgeleri ile eğitim işbirliği protokolleri yaparak, sektörel alanlarda çeşitli eğitimler düzenlemek düşüncesiyle ortaya koyduğu iş birliği çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Bu çalışmalar kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’in katılımlarıyla düzenlenen tören ile YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi ile Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Törende YTÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr.Uğur Buğra Çelebi, YTÜ Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi – İletişim Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Bekir Şener, YTÜ Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Araştırma Görevlisi Yüksek Mühendis Ahmet Yurtseven ile Türk Loydu Dış İlişkiler Müdürü Mehmet Avcı ve Türk Loydu Dış Eğitim Uzmanı Cihan Sancar hazır bulundular.

Protokol kapsamında Türkiye’nin yüksek öğretim alanında önde gelen kurumlarından biri olan  Yıldız Teknik Üniversitesi ile klaslama; endüstriyel belgelendirme ve muayene; endüstriyel ve denizcilikle ilgili eğitim alanlarında önde gelen kurumlarından biri olan Türk Loydu’nun sahip oldukları sektörel birikim, altyapı yeterliliği ve yüksek eğitim standartları ile genel katılıma açık eğitimler düzenlenecek.

ytu_turkloydu_protokol02.jpg

Cem Melikoğlu YTÜ'ne eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti

İmza töreninde birer konuşma yapan Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, Endüstri ile Üniversitelerin yeni teknolojiler geliştirilebilmesi için elele hareket etmeleri gerektiğini ve bunda eğitimin önemini vurgulayarak katkılarından dolayı Yıldız Teknik Üniversitesi’ne teşekkür etti. Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin de endüstriye verdikleri desteğin artararak süreceğini belirterek, Türk Loydu ile yaptıkları eğitimde işbirliği protokolünün başarılı olmasını dilediler ve tüm sektöre hayırlı olması temennisinde bulundular.

Türk Loydu’nun ve Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi’nin İşbirliği Protokolü kapsamında tecrübe, birikim ve altyapılarını birleştirerek düzenleyecek oldukları eğitimler hakkındaki bilgiler her iki kurumun web siteleri aracılığı ile takip edilebilecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4096 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.