1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Türk-Yunan Dostluk Yarışı Didim’de Sona Erdi
Türk-Yunan Dostluk Yarışı Didim’de Sona Erdi

Türk-Yunan Dostluk Yarışı Didim’de Sona Erdi

29 Eylül günü Çeşme Marina’daki açılış kokteyli ile başlayan “Aegean Link” yat yarışı, 2 Ekim tarihinde D-Marin Didim Marina’da gerçekleştirilen ödül töreni ile sonlandı.

A+A-

Aegean Link’in ilk ayağı olan Çeşme-Samos yarışı, 15 teknenin katılımı ile 30 Eylül sabahı erken saatte başladı. 10-15 knot kuvvetindeki rüzgâr keyifli başlayan yarışın ilk ayağı, akşam saatlerinde Samos Marina’da son buldu.

Aegean Link’in ikinci ayağı olan Samos-Didim yarışı, 2 Ekim sabahı teknelerin Samos Marina önünden start alması ile başladı. 2 saat sonra Doğanbey civarında rüzgârın kesilmesi ve rotanın devamında da rüzgârın olmamasından dolayı hakem heyeti tarafından yarış iptal edildi.

D-Marin Didim Marina’da düzenlenen ödül törenine Çeşme Marina Genel Müdürü Can AKALTAN, D-Marin Didim Genel Müdürü Ahmet ARICASOY ve Didim Garnizon Komutanı Albay Çetin GÜLSEVEN de katıldı.

Ödül töreni açılış konuşmasını yapan D-Marin Didim Genel Müdürü Ahmet ARICASOY’dan sonra sahneye organizasyona katkı sağlayanlara plaketlerini vermek için Çeşme Marina Genel Müdürü Can AKALTAN çıktı. Can AKALTAN, “Ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yarışı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Gelenekselleşen Aegean Link 2017’de de tüm takımları aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

EAYK Komodoru Akif Sezer’in sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde IRC ve Destek sınıflarında toplam 12 ödül verildi. IRC I birinciliğini “Arnes”, IRC II birinciliğini “Blue Miles”, IRC III birinciliğini “Goodday Sunshine” ve Destek Sınıfı I birinciliğini de “Second Wind” teknesi kazandı.

Tören, Sibel Emek Trio grubunun güzel müzikleri eşliğinde sona erdi.

aegeanlinkodultoreni.jpgaegeanlinktekneler.jpgaegeanlinkyarislari.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2919 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.