1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Türkiye’nin usta balıkçılarından rekor üstüne rekor
Türkiye’nin usta balıkçılarından rekor üstüne rekor

Türkiye’nin usta balıkçılarından rekor üstüne rekor

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Teos Marina’nın ev sahipliği yaptığı "Tuna Master Teos" balıkçılık turnuvası dün rekorla başladı.

A+A-

Organizasyonda yakalanan 146,75 kilogramlık orkinos, Türkiye'deki turnuvalarda yakalanan en ağır orkinos olarak kayıtlara geçti.

Murat İyriboz & Elvio Pennetti’nin organize ettiği ve “Turkcell Platinum” ana sponsorluğunda ve Teos Marina’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Tuna Masters Teos Turnuva’da, bu akşam rekor kıran balıklar tartıya çıkacak ve ödülleri kimlerin kazandığı belli olacak.

50 teknenin yarışa katıldığı turnuvada usta balıkçılar, dün en büyük balığı yakalamak için oltalarını denize attı. Sinan Kuran ve ekibinin yarıştığı Shamu adlı tekne ile 146,75 kilogram "Bluefin Orkinos" yakalandı. Shamu ekibinin yakaladığı orkinos şimdiye kadar Türkiye'de düzenlenen tüm turnuvalar içinde yakalanan en büyük balık oldu.

Edinilen bilgilere göre, dünkü rekorun ardından bugün de yeni bir rekor bekleniyor. 200 kiloya yakın büyük balıkların tartıya çıkacağı beklentisi, yarışma sahasında bekleyenlerde büyük heyecan yarattı. Son ana kadar hangi ekiplerin dev balıklarla marinaya döneceği merak konusu oldu. Bugün sona erecek turnuvada, 2 gün boyunca tutulan en büyük balık ile en çok balığı tutan ekiplere ödülleri verilecek.

Görünüşe göre, bugüne kadar Seferihisar, Sığacık ve Teos sakin huzurlu yaşamı ile bilinirken, artık en büyük balıkların yakalandığı temiz ve bereketli denizi ile de ünlü olacak. 

 

r2-001.jpg

r3-001.jpg

r4-001.jpg

Bu haber toplam 6390 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler