1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Uzakdoğu servisinin başlamasıyla 'Catoni Group' kokteyl verdi
Uzakdoğu servisinin başlamasıyla 'Catoni Group' kokteyl verdi

Uzakdoğu servisinin başlamasıyla 'Catoni Group' kokteyl verdi

Catoni Group, Türkiye’de acenteliğini yaptığı Japon armatör NYK (Nippon Yusen Kaisha)’nın direkt uzakdoğu servisine başlaması vesiylesiyle 11 Mayıs Perşembe günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda müşterilerine özel kokteyl düzenledi.

A+A-

200’ü aşkın davetlinin katıldığı davette açılış konuşmasını Catoni Group CEO’su Serdar Ayırtman yaptı. NYK ile 1950’lerden beri Türkiye’de güçlü bir işbirliği içersinde olduklarını belirten Ayırtman, dünyanın önde gelen gruplarından biri olan NYK ile çalışmak Catoni Group için bir onur ve imtiyaz olduğunu söyledi.

NYK Karadeniz ve Doğu Akdeniz Baş temsilcisi Hiroyuki Yasumoto ise yaptığı konuşmasında bu servisin başlamasından dolayı duyduğu gurur ve sevinci dile getirdi.

Catoni Genel Müdür Yardımcısı Murat Hatabay ise, servisin başlamasından bu yana müşterilerinden büyük destek aldıklarını, Uzakdoğu’dan çıkan ilk 5 geminin küçük olduğunu ancak bundan sonra çıkacak gemilerin 13500 – 14000 TEU kapasiteli büyük gemiler olacağını belirtti.

catoni-group-kokteyl-.jpg

Uzakdoğudan kalkan ilk gemi olan M/V Allise P’nin Türkiye’ye uğrağını başarıyla gerçekleştirdiğini belirten Murat Hatabay, Uzakdoğu servisinin Türkiye’de Ambarlı, Aliağa ve Mersin’e haftalık düzenli uğrak yapacağını söyledi.

Ayrıca bu servisin, Uzakdoğu'dan İzmir ve Mersin’e tek direkt servis olma özelliğini taşıması ve hem ithalat hemde ihracatta direkt Cidde, Suudi Arabistan uğrağının olması önemli özelliği olduğu vurgulandı.

Yeni hayata geçen uzakdoğu servisi rotasyonu ise şu şekilde açıklandı;

Pusan, G.Kore – Shanghai, Çin - Ningbo, Çin - Yantian, Çin – Singapur, Singapur – Cidde, Suudi Arabistan – Ashdod, İsrail – Pire, Yunanistan , İstanbul (Ambarlı) - İzmir (Aliağa) - Mersin - Cidde, Suudi Arabistan - Singapur, Singapur – Kaohsiung, Tayvan - Pusan, G.Kore

serdar-ayirtman.jpghiroyuki-yasumoto.jpgmurat-hatabay.jpgcatoni-group-kokteyl-verdi.jpg

VİRA HABER MERKEZİ | ViraHaber.com

Bu haber toplam 9081 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.