1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Uzmanlar denize düşen roket için arama yapıyor
Uzmanlar denize düşen roket için arama yapıyor

Uzmanlar denize düşen roket için arama yapıyor

Teröristler Kemer Karayolu üzerindeki balıkçı barınağı roketatarla saldırdı. 2 roketin atıldığı saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken uzman ekipler denize düşen 2. roketi arıyor.

A+A-

Antalya’da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı. Şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, bir balıkçılık şirketinin deposu hasar gördü. Yoldan geçen bir tankere de teröristler el yapımı patlayıcı attı. Olay saat 10.30’da meydana geldi.

Teröristlerin dağlık alandan attığı 2 roketten biri, mezat alanının arkasında bir balıkçılık şirketinin deposuna isabet ederken, diğeri boş alana düştü. Bu sırada barınak önündeki yoldan geçen bir akaryakıt tankerine patlayıcı atıldı, ancak isabet almadı. Olayın duyulması üzerine bölgeye çok Özel Harekât timleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Özel Harekât timleri, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede helikopter destekli operasyon başlattı.

Uzman ekipler denize düşen roketi arıyor

Antalya Konyaaltı İlçesi Çaltıcak Balıkçı Barınağı bölgesine yapılan roketli saldırının ardından polis ekipleri bölgedeki incelemelerini sürdürüyor. Roketlerden biri balıkçılık şirketi deposuna isabet ederken, ikinci roketin de boş alana değil denize düştüğü belirlendi. Bölgeye gelen deniz polisi ve bomba imha uzmanı ekipler, denizde arama çalışması başlattı. Ekipler, roketin düştüğü yerden su altından görüntü alıyor. Görüntüler incelendikten sonra uzman ekipler, şarapnel parçalarını su altından çıkaracak.

Operasyonu Antalya Emniyet Müdürü yönetti

Teröristlerin hedefinin dolum tesislerinden yakıt aldıktan sonra karayoluna çıkan tankerler olduğu, ancak roketlerin balıkçı barınağına isabet ettiği değerlendirildi. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olay yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı, başlatılan operasyonu yönetti.

balikci-antalya-1.jpgbalikci-4.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2389 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.